Ny sæson i gang hos Copenhagen Street Food

Foto: Copenhagen Street Food, René Roslev.

Et af byens mest populære madmarkeder, Copenhagen Street Food har åbnet dørene for sæsonen 2017. Udover 39 foodtrucks med lækre fristelser, byder Papirøen på masser af events som dans, konkurrencer og loppemarked.

Copenhagen Street Food er bestemt ikke kun til for at nyde sommersolen ved kajen, drikke kølende drinks i varmen og slappe af på liggestolene med udsigt til sejlbåde i Københavns kanaler. Papirøens store industrihal med et væld af madmuligheder er mindst ligeså charmerende i vintermånederne. Ikke nok med at du hver dag kan gå ombord i de mange foodtrucks, så lægger Copenhagen Street Food også hus til et væld af arrangementer i disse måneder.

Genbrugsguld, salsarytmer og “Trash Olympics”

Du kan bl.a. finde brugt tøj, sko og accessories når Veras Market hver 14. dag rykker genbrugsguldet ind i den store hal. Næste gang der afholdes Veras Market er den 5. marts kl. 11-16. Fredag og lørdag står i musikkens tegn på Copenhagen Street Food, når dørene – og ikke mindst dansegulvet – åbnes med Street Food og DJ’s. Vær bl.a. med når ElStudio indtager bygningen den 2. marts med salsarytmer og vuggende hofter. DJ Master Silot lover at sætte den helt rette stemning med salsa, bachata, merenge and reggaeton.

Den 10-12 marts afholdes Trash Olympics på PapirØen. I samarbejde med Kulturhavn 365 og Flydende By har Copenhagen Street Food organiseret det første Trash Olympics, hvor hold af fem personer vil konkurrere om at komme først over målstregen på en 1000 meters distance i både bygget af genbrugsmaterialer. Holdene vil have to dage til at bygge bådene på kajen foran Copenhagen Street Food, hvor alle er inviteret til at komme forbi og se på og drikke en øl på kajen. Søndag den 12. marts kl. 12 vil bådene blive transporteret til konkurrencebanen.

Sidst men ikke mindst, kan du igen i år være med til sidste års succes “Big Tasty Bingo”, som afholdes hver onsdag fra den 22. februar.

Tre lækre bud på god streetfood

Og nu til maden! I den nedlagte industrihal på Papirøen byder Copenhagen Street Food på fristelser for alle madører og livsnydere. Er det svært at vælge mellem de i alt 39 madboder og barer, får du her tre bud på lækker streetfood på Papirøen.

MadenItaly

Det første man møder hos MadenItaly er storsmilende Eva De Masi, dansk-italiensk indehaver af det italienske koncept, sammen med hendes entusiatiske pizza-hold. Evas drøm er at lægge nye værdier til den klassiske italienske pizza. Vi ved alle at italienerne er nogle af de bedste i verden til at lave pizza – men ofte er der mere fokus på fyld end på kvalitet. Formålet hos MadenItaly er at lave autentisk og hjemmelavet vegetar gourmetpizza af italienske og økologiske råvarer. Pizzaerne er toppet med årtidens ingredienser. Vi blev mødt af farvestrålende vinter-pizzaer toppet med bl.a. rodfrugter, svampe, nødder og kikærter. Og pizzabunden! Pizzabunden er værd at nævne – det er den sprødeste og mest fyldige bund, som er blevet smagt til dato. Har du fået lyst til at lære, hvordan man laver den perfekte pizza? Eva De Masi afholder pizza-event i Kødbyen d. 11 og 12 marts, hvor hun deler ud af sine italienske hemmeligheder. Du vil til eventet have mulighed for at smage på pizzaerne, nyde et glas vin samt få din egen pizzadej med hjem i køkkenet. Læs mere her.

FOTO: Copenhagen Street Food, Ulf Svane

Foto: Copenhagen Street Food, Ulf Svane.

La Fattoria

Er du interesseret i den fulde italienske charcuterie-pakke? Så læg vejen forbi La Fattoria. Denne italienske perle er ejet af italienske Cindy Romor og danske Johan Braad-Petersen, som kørte deres foodtruck hele vejen fra Italien til Danmark. Tidligere solgte Cindys far street food fra selv samme vogn i Italien, så det dansk-italienske par forsætter familiens tradition på Copenhagen Street Food. Fra foodtrucken serverer de italiensk charcuterie, panini, importerede oste og pølser samt tiramisu. Der er to serveringer du endelig ikke må overse i denne foodtruck. Den første er deres grillede gedeost, som serveres på ruccola salat og med soltørrede tomater. Den anden er deres ‘porchetta sandwich’, som serveres med den mest saftige og veltilberedte gris. Velbekomme!

FOTO: Copenhagen Street Food

Foto: Copenhagen Street Food.

Latienda

Konceptet bag columbianske Latienda handler om alt dét, som street food bør handle om. At servere autentisk mad, som ikke kan findes andre steder i byen! Latienda er ejet af Elizabeth Zambrano, hvor hun laver colombiansk vegetarisk street food med en masse forskellige smagsnuancer serveret på venlig colombiansk manér – altså som dansker brænder du ikke tungen for meget her. Elizabeth har meget fokus på dyrevelfærd, hvorfor hun serverer vegetarmad og ca. 50% økologisk. Nyd bl.a. veggie burger, empanadas (som vi måske bedst kender som ‘kødfyldte pirogger’), paisan dish eller stegte bananer med guacamole og andre toppings. Specielt sidstnævne er en favorit herfra og en klassisk columbiansk spise. Top din columbianske oplevelse med den hjemmelavede kokos-drik, som smager himmelsk. ¡Buen provecho!

FOTO: Copenhagen Street Food, Ulf Svane

Foto: Copenhagen Street Food, Ulf Svane.

Læs mere om Copenhagen Street Food og deres åbningstider her.

Copenhagen Street Food ligger på Papirøen, Trangravsvej 14, hal 7/8, 1436 København K.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!