5 gode på Papirøen – CPH Street Food

Foto: DAC

Copenhagen Street Food på Papirøen byder, med sin enestående location i hjertet af Københavns Havn, på et madmekka uden lige. Her kan du spise dig mæt ved 35 forskellige gadekøkkener, foodtrucks og containere.

I den nedlagte industrihal på Papirøen byder Copenhagen Street Food på fristelser for alle madhoveder og livsnydere. Er det svært at vælge mellem de i alt 35 madboder, får du her fem bud på lækre steder, du bare må besøge, hvis du beslutter dig for at svinge forbi.

La Fattoria

Danish Photographer

Kom i italiensk stemning hos La Fattorias foodtruck, der er kørt hele vejen fra Italien til Danmark, hvor et dansk-italiensk par fortsætter de stolte familietraditioner. Her serveres italiensk charcuterie, panini, importerede oste og pølser og tiramisu.

Bulko – Sydkoreansk BBQ

Danish PhotographerNyd smagen af Sydkorea, når Bulko disker op med moderne BBQ street food fra Seoul – ‘Gangnam Style’. Spis dig mæt i spicy, dybstegt kylling, sprøde dumplings eller saftigt kød med ris og kimchi. Du kan også springe ud i Sydkoreas helt egen nationalret, ”Bulgogi”, som er en blanding af saftigt svine- og oksekød serveret med frisk salat og kimchi.

Banzai Street Sushi

banzai sushi

Kan du ikke få nok Sushi? Så er Banzai Street Sushi lige noget for dig. Her serveres blandt andet frisk sushi og østers, og du kan vælge sushimenuer med for eksempel laks, tun eller rejer. For at finde Banzai Street Sushi skal du bare kigge efter deres let genkendelige røde foodtruck.

Cheesecake-himlen

Danish Photographer

Er du til søde sager, er Cheesecaken helt klart et besøg værd! Her kan du sætte tænderne i lækker cheesecake, serveret på original amerikansk vis – med et twist af Skandinavien. Blandt de helt store favoritter er: Chocolate mousse Cheese med tre slags chokolade, Oreo Cheesecake og Skovbærcheesecake med sæsonens blandede bær.

Kvalitetsvin og gin & tonic

Danish Photographer

Trænger du til at få slukket tørsten efter alle de gode smagsoplevelser, bør du besøge La Drueta. Her finder du et stort udvalg af kvalitetsvin på flaske, og der står selvfølgelig en kyndig vintjener klar til at vejlede dig i deres økologiske og biodynamiske vine og øl. La Drueta har tilmed et bredt udvalg af gin & tonics og andre drinks med gin. Er du en af de helt store vinelskere, er der også rig mulighed for at arrangere vin- og ginsmagninger for grupper på taget af baren med udsigt over hallerne. Så slå dig ned på den gamle skibscontainer og både mærk og smag stemningen!

Læs mere om Copenhagen Street Food på Papirøen her 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!