Folketinget

Besøg Folketinget og du får mulighed for at høre om, hvordan Christiansborg fungerer som centrum for folkestyret og lovgivningen i Danmark

Derudover får du muligheden for et indblik i stedets spændende historie og få sat Folketingets arbejde ind i en historisk ramme.

Omvisning
På omvisningen fortælles om Christiansborg som arbejdsplads for Folketingets medlemmer. Ligeledes får du et indblik i stedets historie.
 Omviseren tager dig med rundt i Folketinget, hvor du bl.a. ser Vandrehallen, Landstingssalen, grundlovene og Folketingssalen.

Det er muligt at bestille billetter på Folketingets hjemmeside.

Uden bestilling kan billetter hentes i Folketingets besøgsindgang samme dag, som du ønsker at deltage i omvisningen. (Billetterne udleveres fra kl. 10 efter først til mølle-princippet).

Tilhørepladser
Debatterne i Folketingssalen er åbne for alle, og du kan overvære et møde i salen fra tilhørerpladserne. Du skal ikke bestille plads i forvejen, men blot møde op til mødet. Du kan se i Folketingets kalender,
hvornår der er møde i Folketingssalen.

Du skal ikke bestille en tilhørerplads i forvejen, men blot møde op i Folketingets besøgsindgang. I sjældne tilfælde vil der være mange besøgende i Folketinget, f.eks. til finanslovsdebatten. Du kan da kontakte Folketingets Besøgstjeneste i forvejen for at høre, om du kan reservere en plads.

Praktisk information

Adresse
Folketinget, Christiansborg
1240 København K

Kontakt
Telefon: 33 37 55 00
Hjemmeside

Entrépriser
Gratis

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!