Nimb Bar

Der er plads, lys og luft under den imponerende lysekrone i Hotel Nimbs smukke restaurerede balsal, der i dag er rammen om Bar Nimb.

Man kan ikke se det, hvis man ikke lige ved det – at der ligger en cocktailbar gemt i det indre af Nimb bygningen ved siden af indgangen til Tivoli overfor Hovedbanegården. Men går man ind og op af trappen åbenbarer sig en cocktailbar i et stort højtloftet og luftigt lokale med statelig pejs og tre funklende lysekrone fra dengang her var balsal.

En enorm blomsterbuket indtager midten af det aflange ovale rum, hvor et massivt og bredriflet fyrretrægulv sørger for et rustikt, moderne og nordisk præg. Fra sofaarrangementerne, som der er tilpas langt imellem, kan man sidde med en Dry Umamini og nyde den danske kunstner Cathrine Raben Davidsens elegante vægudsmykning hele vejen rundt i Nimb Bar.

Menukortet er klassisk med alle de traditionelle kendinge udsat for et lille drej. Derudover er der champagne og vin. Som noget særligt byder baren også på luksusbrunch hver søndag fra 10-15.30, hvor der bl.a. serveres østers, ligesom der på engelsk maner er High Tea fra mandag til lørdag kl. 13-16. Om man er til te eller cocktails er Nimb Bar er dejligt lyst, rummeligt og roligt sted at slappe mens busser, tog og rutsjebane suser rundt udenfor.

Nimb Bar
Bernstorffsgade 5
1577 København K

Læs mere om Nimb Bar her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!