Studio

Restaurant Studio tildeles for femte år i træk en Michelin stjerne.

Studio skriver på deres hjemmeside:

STUD!O er en etstjernet Michelinrestaurant i Københavns Centrum beliggende ved havnefronten, hvor vi tilbyder gourmetmad med en fantastisk lokation.

Restauranten åbnede i oktober 2013 med Torsten Vildgaard som køkkenchef og partner til Claus Meyer. Få måneder efter åbningen modtog STUD!O en Michelinstjerne i den berømte guide, som den har vedholdt siden. I oktober 2014 blev STUD!O udnævnt som den 3. bedste restaurant i Danmark samt 10. bedste i de nordiske lande af White Guide Nordic. I nyere tid er STUDIO blev rangeret på OADs top 100 over bedste restauranter i Europa samt den fjerde bedste restaurant i Danmark. I august 2017 modtog Torsten Vildgaard prisen for årets ret i kategorien Dessert med sin fortolkning af blomme.

Efter 4 år i spidsen for STUD!O vender Torsten Vildgaard tilbage til noma. Damian Quintana som er Torstens tidligere Souschef tilbage da STUD!O åbnede er blevet valgt til at overtage styringen af køkkenet.

STUD!O bliver nu styret i samarbejde af Damian Quintana og Morten Magh som sammen har en vision om at forene kvalitet og innovation. Ideen er at kreere et moderne køkken som ikke er begrænset til de skandinaviske lande, men som også benytter sig af mere eksotiske smage.

På STUD!O sætter vi en ære i at arbejde med produkter af høj kvalitet. Dette gælder selvfølgelig både for maden, men også for vinen vi serverer. Alle ting er nøje udvalgt og gennemtænkt, og dette kombineret med en venlig professionel service er hvad vi tror gør, at folk kommer tilbage for at besøge os igen.

Praktisk information

Antal Michelin stjerner: 1

Adresse
The Standard
Havnegade 44
1058 København K

Kontakt
Telefon: 72 14 88 08
Hjemmeside

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!