Kulturhavn med corona-tilpasset program

Kulturhavn 2020Kulturhavn 2020 løber af stablen for 20. gang. Programmet er netop offentliggjort. Foto: Kulturhavn.

OBS: SENESTE NYT – KULTURHAVN 2020 ER AFLYST PGA CORONA.

Nu kan du dykke ned i det netop offentliggjorte program for den 20. udgave af Kulturhavn, der indtager Københavns Havn med fokus på trygge og sikre oplevelser som følge af Corona.

Når havnefestivalen, Kulturhavn for 20. gang løber af stablen i Københavns Havn den 11. – 13. september bliver det med et program, der er lagt i overensstemmelse med de begrænsninger, Covid-19 har medført. Selvom det er 20. gang i træk, at arrangementet kaster anker i havnen, ser årets Kulturhavn slet ikke ud som vanligt. Aktiviteterne er spredt ud langs hele havnen med behørig afstand, og programmet er lagt med særligt fokus på en sikker og tryg oplevelse. Det betyder også en nedskalering af antallet af aktiviteter og et øget fokus på afstand og afspritning, som giver mulighed for at opdage nye områder i havnen og være turist i egen by.

Støt Københavns kulturliv

Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å) kommer i forbindelse med Kulturhavn 2020 med en klar opfordring til at støtte op om Kulturhavn og kulturlivet generelt.

– Det er vigtigere end nogensinde at støtte op om kulturlivet, der er sendt i knæ på grund af coronakrisen. Denne sommer har vist os, hvor givende det er at holde ferie og gå på opdagelse i egen by, ikke mindst på grund af kulturen, bynaturen og Københavns blå åndehuller. Derfor håber jeg også, at mange københavnere vil støtte op om dette års alternative Kulturhavn og få nogle nye, gode kulturoplevelser i og ved Københavns Havn.

Gadeidræt, urtesankning og musik på tømmerflåde

Dette års program byder på alt fra guidede ture, fotoskattejagt, fælles langbordsmiddag, gadeidræt, live-musik på en tømmerflåde, fri sejlads, urtesankning – og meget, meget mere. Arrangementerne finder sted i Indre By, på Holmen, i Sydhavnen, på Nordhavn og Bryggen. Tjek selv programmet, der er lastet med aktiviteter, der tager dig med på tur rundt i havnens bydele og giver ny inspiration. Som altid er alle aktiviteter gratis. Kulturhavn Festival arrangeres af Københavns Kommune mens By & Havn er hovedsponsor.

Se hele årets program til Kulturhavn 2020 her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!