Amager Strandpark

Kun 5 km fra centrum ligger Københavns største strand, Amager Strandpark. Her kan du nyde den friske luft og havet og give dig i kast med et væld af udendørs aktiviteter året rundt

Med 4,6 kilometer badekyst, de store grønne områder 10-øren og 5-øren og en lagune er der først og fremmest masser af plads til udfoldelse på Amager Strandpark.

Et populært åndehul
Der har været badestrand på Amagers østkyst siden 1930’erne, men først i 2005 åbnede den nyanlagte strand, hvis store areal gør den velbesøgt, men ikke overrendt. Ca. 1. mio strandgæster kommer hvert år, både turister, ‘Amagerkanere’ og andre københavnere. En af grundene er måske den nemme tilgængelighed. Metroen har tre stop langs med stranden, med kun få minutters gang: Øresund Station, Amager Strand Station og Femøren Station. Øen er opdelt, så den nordlige del er formet som et landskab med klitter, mens den sydlige del er anlagt som bypark.

Aktiviteter året rundt.
Smukfest, Sankt Hans bål, ironman, oktoberfest, svømmestævne. Listen over events i strandparkens kalender er lang. Se bare her.
Hver dag benyttes de gode udendørs faciliteter desuden af løbere, svømmere, dykkere, kajakroere, kite- og windsurfere, rulleskøjteløbere og skatere. Der bliver spillet fodbold, strandhåndbold, beachvolleyball og basketball. Rundt omkring i strandparken er der forskellige aktivitetsredskaber til fri afbenyttelse og en træningspavillon.
Ude på stranden findes kiosker, caféer, og diverse aktivitetsforretninger, såsom et kajakhotel, en indiansk svedehytte og fodboldgolf. Man kan leje en kajak eller en minigolfbane, få kitesurfundervisning, wellness, dykkerundervisning og meget mere.

Praktisk information

Adresse
Amager Strandvej
2300 København S

Kontakt
Telefon: 33 66 33 19 (14.00 – 16.00)
Mail: mail@amager-strand.dk

Åbningstider
Stranden: året rundt
Forretningerne: sæsonvis

Hjemmeside
Læs mere om Amager Strandpark

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!