Condesa Bar & Spiseri

Mexicansk mad, cocktails og musik på Condesa Ved Stranden, hvor vi er langt fra fine dining, men tæt på en uhøjtidelig fest.

Hot mexicansk mad og læskende cocktails baseret på tequila eller rom er og bliver et perfekt match. Det faktum har Condesa – Bar og Spiseri taget den fulde konsekvens af. Condesa, der er opkaldt efter en trendy bydel i Mexico City, kalder sig selv ”Et mexicansk spiseri med cocktail og fest”. Og rammerne for netop at spise, drikke cocktails og feste må siges at være til stede Ved Stranden 18, hvor Condesa Bar & Spiseri ligger i det hedengangne Den Gyldne Fortuns lokaler overfor Christiansborg.

Her kan man roligt samle 5-6 venner til en munter aften om et af runde borde eller sætte sig ved den lange træbeklædte bar med en Smokey White Mexican eller to (mezcal og lime).

Smuk dorade med radiser og majs

Condesa Bar og Spiseri serverer en fortolkning af mexicansk mad, men henter også inspiration fra andre steder i verden. Mest skinner det mexicanske gadekøkken dog igennem med sine bløde tacos med varierende fyld.

Det kan anbefales at prøve en af de mange menuer, der giver mulighed for at prøve forskellige ting. Eksempelvis en Baja, der består af ceviche af hvidfisk, taco med hvidfisk, taco med oksekød al pastor og taco med svin til 255 kr. Menukortet indeholder en del fisk f.eks. en smuk hel dorade, der ankommer til bordet flankeret af majs, radiser, krydderurter og lime til 165 kr.

Banana Hold-Up

Drikkekortet er spækket med cocktails med navne som Banana Hold-Up og Kinky Pinky. Er man flere eller planlægger en lang aften, kan en kandefuld Margarita til 250 kr. hurtigt betale sig. Derudover kan man vælge imellem shots, øl, vin, bobler og en række ikke-alkoholiske læskedrikke.

Mad og drikke garneres i øvrigt af musik fra en dj torsdag, fredag og lørdag aften. På varme sommeraftener dækkes desuden op udenfor på den brostensbeklædte lille plads foran restauranten.

Vi er langt fra fine dining hos Condesa, der er uhøjtidelig og hyggelig, til tider larmende og som regel festlig.

Condesa – Bar & Spiseri
Ved Stranden 18
1061 København K.
Hjemmeside

Prisniveau: Billig.
Køkkentype: Latinamerikansk.
Bydel: Indre by.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!