Takeaway – Christianshavn, Bryggen og Halen

Donda - ChristianshavnDonda på Christianshavn tilbyder lækre tacos to-go og en daglig curry med ris og raita. Foto: Donda.

Spis takeaway og støt Københavns fantastiske madscene, så den også er her, når vi kommer ud på den anden side af corona. Få overblik og lad dig inspirere af vores lister over steder, der tilbyder levering eller afhentning i de forskellige bydele. Se også listen for Amager. Del gerne.

København byder på et væld af fantastisk takeaway mad, ikke mindst i denne udfordrende corona-tid, hvor masser af restauranter tænker i nye kreative løsninger, der giver dig mulighed for at spise- ude-hjemme. Bestil takeaway og støt byens mange fremragende spisesteder m.m. Vi har samlet et bredt udvalg af dem i guides for de forskellige bydele. Kig og klik dig ind på stedernes hjemmesider, Facebook eller Instagram for at se menuer, åbningstider m.v. Del gerne og tip os lige så gerne, hvis vi mangler nogle. Tjek også initiativet #spiseudehjemme af @madsvin_com og @gastromanddk, for takeaway guides til hele landet.

DONDA

Se mere her.

@dondacph

CAFE LOPPEN

Se mere her.

@cafeloppen

REFSHALEØEN:

56 GRADER

Se mere her.

@56grader

LILLE BAKERY

Se mere her.

@lillebakery

LA BANCHINA

Se mere her.

@labanchinacph

BRYGGEN:

CAFE ALMAS BAGDØREN

Se mere her.

HATOBA SUSHI

Se mere her.

@hatobasushi

IL BUCO

Se mere her.

@ilbucocph

THE PIZZA BRO

Se mere her. 

CAFE NÖA’H

Se mere her.

@cafenoeah

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!