Om siden

OplevByen.dk er den voksne cityguide

OplevByen.dk er din online guide til aktuelle kulturelle oplevelser i København og omegn – nøje udvalgt til det voksne publikum. Du kan holde dig orienteret på vores website, følge os på Facebook og Instagram, ligesom vi jævnligt udsender et gratis nyhedsbrev med kulturbegivenheder. Vi gør det let og overskueligt for dig at finde frisk inspiration til de bedste restauranter, udstillinger, koncerter, teaterforestillinger mm.

Kontakt os gerne med ris, ros, ideer og tips på kontakt@oplevbyen.dk.

Personerne bag


Brian S. L. Asserhøj, medstifter, daglig leder
Brian er cand.merc. i finansiering og regnskab fra Handelshøjskolen i København. Han er overordnet ansvarlig for OplevByen.dk’s daglige drift og varetager derudover kontakten til eksterne samarbejdspartnere. Brian interesserer sig især for gode film og biografer med atmosfære.

[Send mail]


Anders V. Christensen, medstifter, webmaster
Anders er multimediedesigner og arbejder til daglig som webmaster i en større dansk grossistvirksomhed. Han har det overordnede ansvar for opdatering og redigering af hjemmesiden og står for grafisk opsætning og udsendelse af nyhedsbrevet. Anders har en passion for god vin og portvin, musik og store koncertoplevelser.

[Send mail]


Anne-Mette Klausen, redaktør og kommunikationsansvarlig
Anne-Mette skriver, redigerer og har ansvar for redaktionelt indhold og kommunikation. Uddannet kulturjournalist fra Danmarks Journalisthøjskole, exam.art. i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet og MA i Int. virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet. Hun ved hvor man får den bedste bøf tatar, mener at Eggs Benedict er en mangelvare og følger nøje byens Sancerre situation.

[Send mail]


Casper Reiff, webmaster

Casper er uddannet mediegrafiker og zen-mester i PHP og andre sprog som kun computere normalt taler. Han er ret nørdet og har til daglig ansvaret for flere store hjemmesider. Casper står for den tekniske og grafiske udvikling af OplevByen.dk og har ofte en ny smart funktion i ærmet. Han interesserer sig for gastronomi og holder meget af at læse gode bøger.

[Send mail]


 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!