Ruby

En af verdens bedste cocktailbarer ligger i en smuk gammel lejlighed på Gammel Strand. Med kompetent vovemod tilføjer bartenderen det klassiske repertoire af drinks og cocktails sit eget twist.

Enhver københavnsk cocktailbar med respekt for sig selv, skilter ikke med sin eksistens. Måske er indgangen en undselig port til en baggård på Vesterbro, en anonym sort dør med kighul eller som det er tilfældet med Ruby en helt almindelig gadedør, hvor kun en diskret graveret messingplade afslører, at baren er beboeren.

Ruby ligger i en højloftet herskabslejlighed fra 1800-tallet på Gammel Strand overfor Christiansborg og Thorvaldsens Museum. Det er lidt som at være inviteret til en privat fest i de hyggelige gemakker, hvor sofaarrangementerne og baren hurtigt fyldes af en blanding af yngre og lidt ældre, hipstere, kreative såvel som forretningsfolk.

Ruby kom i 2013 ind på magasinet Drinks fornemme liste over de 50 bedste cocktailbarer i verden, hvor man indtog en 22. plads. Drinks og cocktails er da også et interessant og velsmagende kapitel for sig her. Med kompetent vovemod tilføjer bartenderen det klassiske repertoire af drinks og cocktails sit eget twist. Samtidig kører Ruby med et cocktailkort, der er inspireret af sæsonens farver og frugter.

Rubys tilbagetrukne stil emmer af eksklusivitet, men har du først fundet frem, vil du ikke hjem fra den hyggelige næsten hjemlige feststemning og de formidable cocktails.

Ruby
Nybrogade 10
1203 København K

Læs mere om Ruby her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!