Nyhavn

Sommer og sol i København er lig med liv i Nyhavn. Hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, så vil en gåtur på kajen stadig væren en oplevelse med de mange fredede huse fra slutningen af 1600-tallet, hvor de fleste dog er ombygget i 1700-tallet

Nyhavn har to sider. En side med cafeer og en side uden. På trods af den korte afstand mellem siderne, så kan en tur på hver sin side give en vidt forskellig oplevelse af Nyhavn. Prøv det selv.

Fra eksotisk handel til hjemlig hygge
Når solen i forårsmånederne for alvor begynder at kigge frem, så kan man være sikker på, at kajen i Nyhavn fyldes med varmehungrende og tørstige mennesker. Nyhavn er fyldt med hyggelige cafeer og restauranter, som har fortovsservering. At nyde en frokost, hvor man næsten har det ene ben i kanalen kan kun anbefales.

Mens man sidder der med sin sildemad, kræver det ikke meget fantasi at forestille sig det liv, som Nyhavn i særdeleshed havde i sidste halvdel af 1700-tallet. Her lagde skibe fra, fjerne egne af kloden, til med eksotiske varer til købmændene i Nyhavn. Det var den såkaldte florissante periode, hvor danske købmænd havde gunstige vilkår for handel.

Praktisk information

Adresse
Nyhavn
1051 København K

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!