Det italienske Supermarco er genåbnet

Supermarco

Buon appetito! Søpindsvin på dåse, blæksprutteblæk og lufttørret multerogn fra Sardinien? Supermarco, det italienske supermarked, er i november genåbnet ved Sluseholmen.

Med sloganet “en lille italiensk verden” tilstræber det 1.000 m2 store supermarked at præsentere italienske specialiteter, som danskerne ikke kender. I Supermarco gås der efter totaloplevelsen. Her kan der duftes til Italien, og smages på landets egnsspecialiteter. Madmekkaet har eksisteret i Danmark siden 1980, hvor det har været med til at bringe den italienske madkultur til Danmark. Ejerne har nu udvidet og skabt plads til en større fysisk butik, webshop, cateringservice og engrosvirksomhed – ud over café og kulinariske events.

I det blandede erhvervs- og boligområde ved Sluseholmen er Supermarco et besøg værd. Her finder man alt det, man har brug for til det italienske køkken. Og området har tillige fået en ny café ved indgangen til det nye, pompøst udseende supermarked, der udefra kan ligne en moderne romersk helligdom. Her kan man et øjeblik få illusionen af at befinde sig i Italien, siddende blandt sæsonarbejdere og almindeligt handlende, som konverserer på syngende italiensk.

Kulinariske ildsjæle og gode købmænd

Supermarco har, som Danmarks førende importør af italienske specialiteter, fokus på at give sine kunder en inspirerende indkøbsoplevelse. Omtrent halvdelen af butikkens kunder er herboende italienere, og de tre medarbejdere, der igennem årene har arbejdet i det italienske supermarked Supermarco og engrosforretningen Ello Food, ejer i dag virksomheden. Og de varetager den daglige ledelse, mens de og medarbejderne lever og ånder for den italienske madkultur og udbredelsen af den.

Det velassorterede supermarked er i efteråret flyttet fra Teglholmen til Støbegodsvej 1, nær Vasbygade ved Sluseholmen. Det nye madtempel er skabt i samarbejde med DesignGroup Architects, og der er med det nye lokale givet mulighed for at tilbyde kunder et større varesortiment samt events, temaaftener og vinsmagninger for folk med interesse i italiensk mad og vin. Med et rigt udvalg af ægte italienske dagligvarer, specialiteter og vin, med vægt på kvalitet, byder Supermarco i butik og webshop på mere end 500 forskellige vine, et utal af forskellige slags pasta, ost, salami, olie, konserves, is, kager, chokolade og meget mere.

Et lille stykke af Italien – andet og mere end et supermarked

Supermarco tilgodeser også amatøritalieneren med enkle opskrifter og idéer til inspiration, der gør det nemt at eksperimentere derhjemme. Har man eksempelvis lavet en italiensk ret, som er blevet specielt vellykket og har lyst til at dele den med andre, kan den lægges på Supermarcos hjemmeside. Her køres der tillige med “et månedens tema”, hvor der med inspiration og opskrifter i gennem året introduceres en virtuel tur fra Nord til Syd Italien med de mest kendte produkter fra de pågældende regioner.

Holder man af italiensk mad, men har ikke selv tid eller lyst til at stå i køkkenet, kan Supermarco’s cateringservice benyttes, eller man kan inspireres til en god restaurant i listen over ”Venner af huset”, hvor Supermarco anbefaler gode spisesteder i Danmark ud fra kvalitet og gode råvarer.

Skal man holde et arrangement og ønsker noget helt specielt, bør man kigge på, hvad den italienske mobile café, Café Ape, kan tilbyde. Eller man kan gå ned i bunden af supermarkedets store lokale, hvor Supermarco dagligt vil præsentere kunderne for særlige italienske specialiteter og delikatesser.

Og vil man blot nyde et lille stykke Italien, kan man sætte sig i den fysiske café med en capuccino, en caffè macchiato eller en espresso – til italienske gloser. Buon appetito!

Supermarco ligger på Støbegodsvej 1, 2450 København SV.

Åbningstider i butik:
Mandag til fredag kl. 10.00-19.00.
Lørdag kl. 10.00-17.00.
Betjening i delikatessen lukker 30 min før lukketid.
Åbningstider i café:
Mandag til fredag kl. 07.30-19.30.
Lørdag kl. 8.30-19.30.

Læs mere om Supermarco her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!