Bliv skribent


Martin Tang, visign.dk

Frivillig skribent hos OplevByen.dk

Interesserer du dig for kulturelle begivenheder i København, er du vant til at formidle på skrift og kunne du tænke dig at skrive artikler til Oplevbyen.dks voksne målgruppe, så skal du være velkommen til at kontakte os. Som frivillig skribent for OplevByen.dk får du mulighed for at skrive om områder, som du interesserer dig særligt for, fx. kunst, musik, mad og drikke eller teater, ligesom du bliver en del af vores team af engagerede skribenter.

Stor læserskare

Du vil få en stor læserskare fra dag ét. Oplevbyen.dks hjemmeside har over 20.000 brugere pr. måned, på Facebook følges vi af 18.700 og vores nyhedsbrev sendes ud til 19.500 læsere.

Om OplevByen.dk

OplevByen.dk er en online guide, der formidler kulturelle begivenheder i København og omegn særligt udvalgt til voksne kvinder og mænd i alderen 40+. OplevByen.dk kan desuden følges på Facebook og Instagram, ligesom vi jævnligt udsender et gratis nyhedsbrev. Oplevbyen.dk er en iværksættervirksomhed, der drives af frivillige ildsjæle med en stor kærlighed til København, byens kulturelle liv og formidlingen af samme.

Send os en mail

Hvis du kunne tænke dig at blive frivillig skribent for Oplevbyen.dk så send os en mail og fortæl lidt om dig selv på adressen: kontakt@oplevbyen.dk.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!