Fælledparken

Med 11 mio. Besøgende årligt er Fælledparken den mest besøgte park i byen. Grunden til dette findes i, at parken har et stort varieret udbud af mulige aktiviteter

Størrelsen på fælledparken giver mulighed for et varieret aktivitetsniveau. Her gives der mulighed for store begivenheder som 1. maj, men en grillaften med venner eller familie er parken også ideel til.

Muligheder i parken
Når solen skinner er der altid mange mennesker i Fælledparken. Nogle bruger de store græsarealer til boldspil mens andre benytter legepladserne, skaterparken, naturen osv.
Desuden har Fælledparken også adskillige skulpturer og monumenter. Parken som kulisse giver monumenterne mulighed for at fremstå på bedste vis.

Af store monumenter kan bl.a. nævnes fodboldspilleren som rejstes i 1939. Derudover er der også opstillet et monument ved parkens ”Trianglen indgang” til minde om Sønderjyllands genforening med resten af Danmark i 1920.

Aktiviteter i Fælledparken:
– En 3,5 km lang og seks meter bred sti til gå- eller løbeture
– Leg på tårnlegepladsen og trafiklegepladsen
– Sommerdans på den nye dansescene
– Petanquebaner
– Masser af begivenheder som Copenhagen Historic Grand Prix, DHL-løbet, 1. maj – Arbejdernes Internationale Kampdag og festivaler som pinsekarnevallet

Praktisk information

Adresse
København Ø

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!