Sprødt, friskt og delikat

Lê lê streetkitchen på Vesterbrogade serverer både lette nipserier, supper, salater og kødretter. Selvom udvalget er mindre end hos storebror lidt længere oppe af gaden, er smagene ligeså friske og delikate

Midt på Vesterbrogade ligger en af tre restauranter med navnet lêlê street kitchen. De to andre finder du på Østerbro og i Indre By. Konceptet er lækker og sund fast food fra det traditionelle vietnamesiske gadekøkken.

Hurtig betjening og lækker mad

På lêlê skal man ikke vente længe på sin mad, og alt er lavet fra bunden af friske råvarer og urter.
Uanset om du er til sødt, salt, surt, stærkt, sprødt eller blødt, er der rigeligt med smagfulde retter at vælge imellem eller sammensætte. Menuen er hængt op på væggen, hvilket giver et nemt og hurtigt overblik.

Både spisested og takeaway

Hvis du gerne vil nyde en hyggelig middag ude, kan du sidde i selve restauranten, hvor der er højt til loftet, hyggelig atmosfære og direkte udsigt til gadens liv og leben gennem de bolchestribede markiser. Du kan også bestille din mad til døren, eller afhente den når det passer dig.

Uanset hvad du vælger, er alle retter indbydende både for øjne og gane – en let og lækker madoplevelse, der med garanti giver en lyst til at komme tilbage og smage mere!

Læs mere om Lê lê streetkitchen på deres hjemmeside

Vil du sikre dig information om lignende arrangementer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev som vi sender 1-2 gange månedligt.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!