Tivolis nye Food Court

Foto: Pei Cobb Freed & Partners

Har du undret dig over, hvor Hard Rock Café på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade ved Tivoli, er blevet af? Så har du måske også bemærket, at bygningen er væk og erstattet af et plankeværk.

Bag plankeværket gemmer sig en byggeplads, hvor Tivoli Hjørnet er under opførelse. Det er det internationalt kendte arkitektfirma, Pei Cobb Freed & Partners, der har tegnet Tivolis nye ansigt ud mod Vesterbro. Tegnestuen, der har hovedsæde i New York, er kendt for at løse opgaver, hvor gamle og historiske bygninger møder nye, f.eks. den store glaspyramide i Louvres gård.

Nimb Hotel – ombygning og udvidelse på 2000 kvadratmeter ren luksus

Tivoli Hjørnet, der er berammet til at åbne i slutningen af 2017, skal huse en udvidelse af Nimb Hotel. På hotellets tag kommer der et stort rekreativt område med solterrasse, poolbar, en udendørs opvarmet pool og en stor restaurant. Fra tagterrassen vil der være en enestående udsigt, både udover byen og den gamle have. Facaden ud mod Bernstorffsgade vil blive meget mere åben og indbydende, og gademiljøet vil blive præget af et bredere fortov og træer langs cykelstien. Passende for et hotel, der er blevet kåret som verdens bedste i kategorien, Small Luxury Hotels.

Tivoli Food Court med international inspiration

Udover udvidelsen af Nimb Hotel, får Tivoli Hjørnet også et 5.000 kvadratmeter stort Food Court. Et madmarked, inspireret af Östermalms Saluhall i Stockholm, gourmetområderne i KaDeWe i Berlin og hos Fortnum & Mason og Harrods i London. Der er allerede tegnet kontrakt med flere kendte københavnske restauranter og take away steder, bl.a. Tapa del Toro, Kadeau, Kiin Kiin og Hav2Go. Zócalo fra Stockholm og engelske TWG tesalon vil åbne deres første afdelinger i København i Tivoli Food Court.

Læs mere om det kommende Tivoli Hjørne her

Tivoli – Byens største spisested

Du løber på ingen måde en risiko for at sulte, hvis du besøger Tivoli inden efteråret 2017, for Carstensens gamle have råder allerede nu over mere end 40 spisesteder. Du kan komme hele kloden rundt i det udvalg af menuer, som de forskellige restauranter, caféer og take aways tilbyder. Så valgmulighederne er rige for alle smagsløg og pengepunge.

Læs mere om Tivolis mange spisesteder her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!