Madglæde i Torvehallerne

Onsdagsmarked, torsdagstarteletter eller byens bedste sandwich?

Torvehallerne disker op med alt, hvad hjertet og maven kan begære og hen over sommeren tilmed en masse kulinariske events – både inde og ude.

And på fransk
Hvis du ikke har prøvet den famøse sandwich eller rettere ‘Andwich’ fra Ma Poule endnu, er tiden måske moden? Sandwichen blev for et par år siden kåret som Københavns bedste sandwich af Politiken, og det er svært at være uenig i, hvis man er til confit de canard med sennep og sprødt grønt i baguette. En lækker mundfuld, der bedst nydes med et glas vin eller en kold øl til.

Læs mere om Ma Poules franske lækkerier her

Onsdagsmarked
Hver onsdag hele sommeren er der markedsdag i Torvehallerne, hvor småproducenter, fritidslandmænd, urbane gartnere og kokkespirer deler ud af glæden ved at tage en lille hjemmehøstet, hjemmebagt eller hjemmelavet godbid med hjem. Du kan holde dig opdateret om de aktuelle stader på onsdagsmarkedernes Facebookside.

Torsdagstarteletter
Sprøde godbidder fyldt med det bedste fra de danske gårde. Hver torsdag serverer Omegn torsdagstarteletter med frilandskylling fra Dalbakkegård. Kig forbi torsdag 6., 13., 20. og 27. august.

– Det var kun et udpluk af de mange events i Torvehallerne, såsom VM i risotto, Flamenco hos Tapa del Toro og Copenhagen Cooking Spot. Også under Copenhagen Opera Festival disker Torvehallerne op med lækkerier og særligt sammensatte menuer.

Klik her for at læse om alle de velsmagende events i Torvehallerne.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!