Nyd den sidste sommersol på Papirøen

Slæng dig i en liggestol, spis dig mæt i lækre snacks fra gadekøkkenet og nyd udsigten til Skuespilhuset. Papirøen har det hele og er især dejlig, når solen skinner over København.

Trænger du til en rolig middag eller aften med take away og hygge, så smut forbi Papirøen og mæsk dig i mad fra gadekøkkenet. Du kan vælge mellem en bred palette af retter som eksempelvis fish & chips, belgiske fritter stegt i andefedt og mexicanske tacos, men kig dig omkring og se hvad der frister. Retterne koster omkring 50-75 kroner.

Når du har fundet en ret og er klar til at nyde den, kan du enten sætte dig ved et af bordene i den store hal, hvor madboderne er placeret og kæmper om din opmærksomhed, eller du kan slænge dig i en liggestol ud til kanalen med udsigt til Skuespilhuset. Det sidste er helt klart at foretrække, hvis solen skinner, og der er gang i bådene på vandet, så skynd dig derud inden sommersolen forlader København.

Papirøen er for alle

Det er hipt at besøge Papirøen i øjeblikket, så du får den helt sikkert ikke for dig selv, men når det er sagt, så er der heldigvis plads til alle. Her er både unge som gamle, familier, veninder, kærester og kollegaer, så hold dig endelig ikke tilbage.

Madboderne holder åbent klokken 12-22, mens det er muligt at købe kaffe og cocktails fra klokken 10-24. Dog kan lukketiderne variere, alt efter om vejrguderne er med os.

Transport til Papirøen

Papirøen ligger ved siden af Christianshavn, og det er nemt at komme hertil. Du kan enten hoppe på havnebus 993, som sejler direkte til Papirøen fra Nyhavn/Havnegade hvert 20. minut, eller du kan tage bus 9A til Prinsessegade, som ligger tre minutters gang herfra. Alternativt er der Christianshavns Metro, som ligger 15 minutter væk, og hvis du er i bil, er der parkering meget tæt på.

Læs mere på hjemmesiden for Copenhagen Street Food

Vil du sikre dig information om lignende arrangementer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev som vi sender 1-2 gange månedligt.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!