Skip skiene og smag på Europas største restaurantfestival i uge 7. Med blot en grøn lap papir og et par klirrende mønter får du en aften i gastronomiens tegn.
Startskuddet for billet-spurten til den folkekære Copenhagen Dinning Week har lydt. For den fine sum af 215 kr. + gebyr serverer Danmarks bedste og mest interessante restauranter en treretters menu for dig inklusiv en flaske S. Pellegrino mineralvand. Alle afkroge og køkkentyper i landet er blevet udforsket, og resultatet er et menukort på 200 restauranter med alt fra 7-Eleven Gourmet by Cofoco til Nimb Vinotek.
Hvad har du lyst til at sætte tænderne i?
Nordisk, hyggeligt eller magisk
56° er bygget på nærhed. Fra de lokale danske råvarer til deres leverandører som for eksempel Gert fra Den Grønne Verden, der dyrker efter biodynamiske principper på Stevns. Restauranten byder indenfor i robuste rammer, der gemmer på elegante detaljer og kærlighed til årstidens råvarer fra egen have. I 2016 blev 56° igen udvalgt til at fremgå i Michelinguiden.
56°, Krudtløbsvej 8, 1439 København K.
Forret: Jordskokkesuppe, karse & sago. Hovedret: Oksehøjreb, kartofler & karamelliseret løg. Dessert: Æble, hvid chokolade & havre. 56°tilbyder også vinmenu.
La Vecchia Signora importerer alle deres varer direkte fra Italien. Autentisk, hyggeligt og velsmagende er ord, der med sikkerhed har lydt flere gange i de gamle lokaler. Rejs med til det nordlige Italien, hvor de traditionelle smage og retter er udført til perfektion, og plakater med fodboldholdet Juventus pryder væggene.
La Vecchia Signora, Grønnegade 12-14, 1107 københavn K.
Forret: Linsesuppe med fregola pasta. Hovedret: Kalvekød i en trøffelsauce. Dessert: Tartufo
Guru serverer klassiske indiske retter med et pift af moderne fortolkning. Maden genspejles i restaurantens betagende indretning, som er designet af Henning Larsen Architects. Nordisk minimalisme møder det magiske Indien fra køkken til lampe i en perfekt symbiose. Og som en lille ekstra godbid kan du se kokkene lege i restaurantens show-køkken mens, du venter.
Guru, Jernbanegade 3, 1608 København V.
Forret: Masala kongerejer i sprød kikærtedej, tamarind chutney og mango granatæble salsa. Hovedret: Tandoori grillet kyllingefilet vendt i delikat cremet masala curry/ Stegte kartofler vendt i masala krydderier og spidskommen/ Langkornet basmati ris med safran/ Tandoori Naan Breads. Dessert: Kulfi (Indisk Is) mandler, pistacie, mango og karamelliseret nødder. Guru tilbyder også vinmenu og vegetarmenu.
Copenhagen Dinning Week kører i hele uge 7, fra 12. til 19. februar 2017.
Læs mere om Copenhagen Dinning Week og bestil billetter her