Udforsk vinterbyen ved Frost Festival 2018

Frost FestivalFoto: Frost Festival.

Frost Festival giver for 8. gang publikum mulighed for at opleve København i et nyt skær ved mere end 20 skræddersyede vinterbegivenheder med musik og lys på overraskende steder.

Kom med og få skærpet dine sanser, når Frost Festival 2018 byder på danske og internationale bands, når der bliver åbnet for ukendte og mystiske bygninger og når der bliver eksperimenteret med lys i indre by. Det hele foregår nu og frem til den 25. februar. Her er en kort guide, til tre steder du kan besøge.

SMK Fridays

Kom med til en aften på Statens Museum for Kunst under overskriften ”Art in the Making”, hvor der vil være fokus på denne store særudstilling. Her vil man tage del i den kunstneriske proces, som kan opleves gennem billeder, virtual reality, eksperimenterende performance og inspirerende toner. Du vil blandt andet kunne opleve kunstnerne Runa Norheim, Maria Nadia og Kristian Hverring, der vil indtage rummene med hver deres performance, eller opleve en virtuel rejse gennem en kvindes liv fra fødsel til alderdom sammen med kunstneren Yu Hong fra Kina.

Arrangementet finder sted den 9. februar og er gratis.
Adresse: Sølvgade 48-50, 1307 København.

The Wave på Ofelia Plads

Under hele festivalen har man mulighed for at opleve det 80 meter lange interaktivt lys- og lydværk ”The Wave” på Ofelia Plads. Værket er skabt af lysdesignkollektivet Vertigo og vil i år indeholde to nye lys- og lyduniverser af artist, Frederik Svanholm, fra Vertigo og Mikkel Meyer, musiker og komponist. Den 25. februar får værket endnu et udtryk, som er skabt af Jonas Fehr. Det vil være en fortolkning af Ofelia Plads’ maritime historie.

Adresse: Ofelia Plads, Kvæsthusbroen, 1250 København.

Mozart i midten

Som navnet antyder, vil Danmarks Underholdningsorkester beskæftige sig med en ikonisk komponist – nemlig Mozart. De vil fremføre et bredt udvalg af hans værker i et nyt live-format. Det vil foregå i Idrætshuset ved Østerbro Stadion, hvor orkestret vil sidde i en cirkelformation på gulvet, mens publikum ser med fra tribunerne. Salen og musikerne vil blive omsluttet af specialdesignet lysiscenesættelse, der vil kombinere lyd og lys. Koncerten vil både være for Mozart-kendere og dem uden det store kendskab, der synes det lyder interessant.

Koncerten finder sted den 20. februar.
Adresse: Idrætshuset Østerbro, Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø.

Læs mere om Frost Festival 2018, program og billetter her. 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!