Amager Bio

Med et bredt koncertprogram og store navne fra hele verden er Amager Bio et velbesøgt spillested, hvor du altid kan opleve en god koncert

Masser af god musik
Amager Bio er et af Københavns største spillesteder med op til 200 koncerter og kulturelle begivenheder om året. Den gamle biografsal har plads til 1100 stående koncertgæster, 600 siddende og 360 spisende og er især kendt for sin gode akustik, lydteknik og interiør af høj international kvalitet. På scenen kan du opleve alt fra dødsmetal til strømlinet popmusik – dog med størst fokus på rock og blues samt ny elektronisk musik fra den nordiske scene.

Fra biograf til spillested
Amager Bio blev opført i 1939-41 og havde oprindeligt hovedindgang fra Amagerbrogade 123. I 1986 blev bygningen solgt med henblik på at forvandle den gamle biograf til et discountsupermarked. Det skete dog aldrig. I stedet blev den slidte og forladte biograf brugt af græsrodsbevægelser til kulturelle arrangementer.

I 1997 da stedet atter kunne slå dørene op som kulturhus og spillested, var scenen fyldt med film, marionetteater, opera, dans, klassisk, rock, korsang, performance og projektioner samt større koncerter med såvel danske som internationale musiknavne. Siden da er Amager Bio blevet anerkendt som et solidt ståsted på den københavnske musikscene.

Praktiske informationer

Adresse
Øresundsvej 6
2300 København S

Kontakt
Telefon: 32 86 08 80
Hjemmeside

Entrépriser
Afhænger af det enkelte arrangement

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!