DROP Inn

Oplev rockmusikken live i København 6 dage om ugen, mens du nyder stedets velassorterede udvalg af øl, whisky og rom. Mandag til torsdag er der tilmed gratis entré i Kompagnistræde 34

DROP INN er samlingssted for tørstige, glade, friske og spillelystne mennesker

Rock Venue since 1934
Well, ifølge Wikipedia opstod rockmusikken, som er en art populær musik, der stammer fra USA og England, i sent i 1940’erne og tidligt i 1950’erne. Men DROP Inn er grundlagt i 1934 som musikspillested og bar. Både danske og udenlandske musikere har fyret den af på scenen her, og aften efter aften er det blevet til en opløftet stemning af fest med tung og mættet luft af deres fede lyd.

Rocken ruller
Rockmusik er stilistisk inspireret af musikgenrer som blues, jazz, folk, soul, country og rythm and blues. Rockmusik frembringes med sang og et arsenal af instrumenter som guitar, både elektronisk og akustisk, trommer, synthesizer, bas og keyboard.
Fællesskaber med rockmusik som samlingspunkt udarter sig ind imellem til subkultur og bevægelser, hvor bestemte til tider politiske holdninger kommer til udtryk gennem musikken og en særlig tøjstil eller en særpræget adfærd, eksempelvis Surf, Goth, Emo, Hippie, Rocker, Protest.

Rockmusik er nydelse og en glædespreder, som du også kan vælge at lytte til, fordi det har fanget din interesse. I den situation er DROP Inn stedet for dig. Spiller du selv rockmusik, har du mulighed for at komme på scenen i DROP Inn.

Gyldne dråber
Udvalget i baren varierer, der er altid nogle af “de gode gamle”, nu suppleret med øl fra udlandet, whisky i flere forskellige afskygninger og rom, som kaptajner ville sejle længe efter.

Har du svaret, så DROP Inn og få spørgsmålet
Om dagen huser DROP INN glade cafégæster, turister og studerende. Den sidste mandag i hver måned kan du få ”Øl, Quizze og Hornmusik”. Selv om du ikke har svaret på quizspørgsmålene selv, kan du være heldig at indkassere en præmie.

DROP INN er for nogen nostalgi, for andre helt nyt, men mest af alt er det et sted for de fleste. Alene eller i fællesskab er baren imødekommende og musikken flyder direkte ind i øregangene.

Praktisk information

Adresse
Kompagnistræde 34
København K

Kontakt
Telefon:33 11 24 04
Hjemmeside

Åbningstider
søndag-torsdag 14.00
fredag-lørdag 12.00

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!