Himmelske Dage i København

Himmelske Dage er en festival for dig, der er nysgerrig på kirke, kultur og samfund. En festival, der lægger op til debat og fordybelse – krydret med musik og underholdning.

Mere end 300 kirkelige og ikke-kirkelige organisationer deltager i festivalprogrammet. Himmelske Dage tematiserer kirkens betydning, indretning og forhold og starter debatten om, hvad der udgør de væsentligste værdier i det danske samfund.

Debat og underholdning

Debatterne suppleres af masser af musik. Du finder både salmesang, pop- og rockmusik på Nytorv og elektronisk musik i Vor Frue Kirke. Blandt kunstnerne kan nævnes Folkeklubben, Dicte, Ars Nova, Mathilde Falch og Kristian Leth. Der er også mange andre ting på programmet. Du kan for eksempel prøve en klatrevæg på en kirke, se et maleri blive til, deltage i fællesspisning eller meditations-workshop, se film eller gå på havevandring.

Festival i Københavns centrum

Nytorv er centrum for de store events og koncerter med både kendte og nye navne. Desuden er der arrangementer på Gammeltorv, Rådhuspladsen, Frue Plads og i Kødbyen. Der er også masser af arrangementer i byens kirker, forsamlingslokaler og kulturinstitutioner og i telte rundt omkring på byens pladser.

Festivalen finder sted i Kristi Himmelfartsdagene 5. – 8. maj. Det er i princippet gratis at deltage, men der kan være enkelte arrangementer, hvor der kræves en mindre entré.

Læs mere om Himmelske Dage her

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!