Dansk Arkitektur Center – DAC

Dansk Arkitektur Center – DAC er center for arkitektur, byrum og byggeri, som det var, er og bliver. DAC er i maj 2018 flyttet ind i BLOX bygningen ved Københavns havn.

DAC er et dynamisk mødested, hvor det at skabe noget fælles ud fra ideer, behov og viden under hensyntagen til påvirkning af miljøet i bred forstand og iagttagelse af forskrifter om sikkerhed er kernen. Der er alle mulige grunde til at besøge stedet og involvere sig i debatter og aktiviteter. DAC sørger for viden om udvikling og byggeri, men du har drømmene om, hvordan din by skal føles.

Cafe og udstillinger 
I selve centret har du mulighed for at se udstilling, købe spændende bøger om emner, der relaterer til stedet. I caféen serveres let mad og kaffe.

Oplev byen med DAC og tag verden med i købet
Tag med på gå- og cykelture, hvor eksperter og andre vidende personer fortæller om, hvad du ser i flere perspektiver eksempelvis historiske byvandringer og ny arkitektur. Hos DAC har du også mulighed for at møde arkitekter fra hele verden ansigt til ansigt eller via Arkitektur-TV. DAC foreslår også ruter til arkitekt-løbe-ture og arrangerer arkitekturrejser i Danmark og udlandet.

DAC i BLOX på Bryghusgrunden
I maj 2018 åbnede DAC dørene til sin nye residens på Bryghusgrunden. DAC forventer her endnu større interaktion med borgere, offentlige aktører og erhvervsliv i Danmark og internationalt. Det nye DAC skal være mere end et hus, det skal være et miljø, som i højere grad tiltrækker opmærksomhed og mennesker med interesse for vækst og udvikling på flere plan.

Praktisk information

Adresse
Bryghuspladsen 10
1473 København K

Kontakt
Telefon: 32 57 19 30

Hjemmeside

Åbningstider 

Alle dage fra kl. 10.00-18.00.
Torsdag kl. 10.00-21.00.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!