Københavns Museum

Københavns Museum skaber nysgerrighed omkring hovedstadens historie gennem udstillinger, omvisninger, events og byvandringer

Dit og mit København
Museet har i sin formidling fokus på, at borgernes stemmer bliver en del af fortællingerne om København. Også de grupper og individer, som typisk har været underrepræsenterede i det kulturelle liv.

Gennem det digitale formidlingsprojekt VÆGGEN, en interaktiv multitouch skærm, kan du opleve og fortælle om Københavns før og nu gennem et gigantisk billedunivers. Skærmen skifter af og til placering og har indtil videre bl.a. stået på Rådhuspladsen, Frederiksberg Runddel og Kongens Nytorv.

Oplev byens fortid, nutid og fremtid
Gå med på tur langs Københavns gamle volde eller hør om Nørrebros “urolige” historie med gadekampe og demonstrationer. Museets mange dygtige guider står parat til at fortælle om byens historie lige der, hvor begivenheder har fundet sted på en række forskellige byvandringer.

Udstillingerne på Københavns Museum dækker en bred flade af emner, såsom indvandring, natur, børnenes by, københavnere før og nu, arkæologi mm.

Københavns Museums billedarkiv kan du få adgang til en stor og spændende samling af fotografier, tegninger, kort, og andet billedmateriale med relation til København fra 1600-tallet til i dag.

Praktisk information

Adresse
Vesterbrogade 59
1620 København V

Kontakt
Telefon: +45 33 21 07 72
E-mail: museum@kff.kk.dk

Åbningstider
Alle dage fra 10-17
Museet på Vesterbrogade er i øjeblikket lukket.
Musset forventes at blive åbnet på Stormgade i 2018.

Billetsalg
Se billetpriser ved at klikke her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!