VEGA

Se kommende begivenheder →

Prince, David Bowie, Björk og Kylie Minogue er nogle af de verdensstjerner, som har optrådt på spillestedet VEGA. Derfor er VEGA et oplagt valg til din næste store musikoplevelse

VEGA har som formål både at finde de nye talenter og arrangere koncerter af store veletablerede navne  indenfor genrene: rock, pop, hip hop,  soul, elektronisk – og verdensmusik. Der er med andre ord lidt for enhver smag.

Kåret som Europas bedste koncertscene

I 2012 besøgte omegnen af 250.000 gæster VEGA., og tidligere er den kåret som Europas bedste koncertscene.  Denne succes er opnået på baggrund af det varierede musikprogram, men også fordi de forskellige sale i huset giver optimale betingelser for forskellige typer af musik. Den største sal Store VEGA har kapacitet til 1550 gæster, den mellemste sal Lille VEGA har plads til 500 gæster og den mindste af salene Ideal bar har plads til 250. I disse sale holdes omkring 250 koncerter årligt.

Tegnet af Vilhelm Lauritzen

Huset VEGA har andet at byde på end de optimale lys – og lydforhold. Selve huset er interessant arkitektonisk.  Huset er opført i 1956 og tegnet af den kendte arkitekt Vilhelm Lauritzen, som også har tegnet radiohuset samt den prisbelønnede gamle terminal i Københavns Lufthavn. Oprindeligt hed bygningen Folkets Hus og var højborg for den danske fagbevægelse. Det er værd at bemærke, ved et besøg, de mange originale træk som præger huset. F.eks. detaljerne på gelændere, rækværk og lamper i typisk skandinavisk stil. Alt sammen er med til at give en unik atmosfære i VEGA.

Praktisk information

Adresse
Enghavevej 40
1674 København V

Kontakt
Telefon: 33257011
Hjemmeside

Åbningstider
Tjek tidspunkt for koncerten på hjemmesiden

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!