Oplev Copenhagen Architecture Festival 2017

Foto: cafx.dk

Copenhagen Architecture Festival åbner for fjerde år i træk dørene for 11 dage i arkitekturens tegn. Det sker blandt andet med kunst, filmfremvisninger, udstillinger og debatter.

Copenhagen Architecture Festival indtager Københavns byrum med filmfremvisninger, debatter, koncerter, kunst og by- safarier fra d. 27. april til den 7. maj. Festivalen har til formål at udforske, hvordan arkitekturen præger vores liv og verden, og hvordan vores liv påvirker arkitekturen.

Gennem en masse forskellige foredrag, rundvisninger, udstillinger, debatter, ekskursioner og filmfremvisninger sætter Copenhagen Architecture Festival fokus på de steder, hvor arkitekturens forvandlinger krydses med menneskeliv. Festivalens vil skildre visioner, konflikter og historiske forandringer i det byggede miljø, og undersøge grænserne mellem æstetik, funktion og identitet.

Rundvisning i den nye Royal Arena

Festivalen byder på en lang række oplevelser. Oplev for eksempel hvordan Royal Arena ser ud fra den optrædenes synsvinkel? Denne mulighed for et glimt bag scenen i den nye multifunktionelle arena, får du når direktør Dan Hammer inviterer om i backstage området og fortæller om sit arbejde med at lede arenaen. Derudover er projektets arkitekt Gry Kjær fra 3XN inviteret til at fortælle om ideen bag det arkitektoniske udtryk og dele sine visioner om bygningens æstetik og funktion.

Arrangementet finder sted den 3. maj kl. 17.00.

Papirøen Revisited

På forholdvis kort tid er Papirøen gået hen og er blevet et af Københavns mest besøgte bylivsattraktioner. Ved arrangementet Papirøen Revisited er der debat om multifunktionel arkitektur med fokus på COBE’s nye projekt på Papirøen. Samtidig kan man se en udstilling om projektet. Med udgangspunkt i den case vil debatten handle om potentialer og udfordringer ved at kombinere flest mulige funktioner i samme projektramme. Skal fremtiden være multifunktionel, og hvordan skabes de bedste rammer for det gode byliv i dag? Hvis du har lyst til at deltage i debatten, har du rig mulighed her.

Arrangementet finder sted den 3. maj kl. 16.00 på Trangravsvej 6, 1436 København K.

Foredrag og byvandring

Kom til byvandring og foredrag om udstillingen The Urban Yoga med danser og arkitekt Anja Humljan. Projektet The Urban Yoga søger en ny og engageret rolle for arkitekturen. Ved at flytte yoga ud i byrummet, søger den slovenske danser og arkitekt Anja Humljan en bred og dybdegående forståelse for samtidens arkitektoniske udfordringer. Efter foredraget er Anja Humljan guide på en sanselig byvandring gennem København.

Arrangementet finder sted den 5. maj kl. 16.00 i Bygningskulturens hus, som findes på Borgergade 111, 1300 København K.

Læs mere om program og arrangementer på Copenhagen Architecture Festival her.

Læs mere om køb af billet her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!