3 hyggelige på Frederiksberg

Det er snart jul, eller i hvert fald december, og kulden er så småt ved at snige sig ind på os. Her får du derfor tre tips til hyggelige, lune oplevelser på Frederiksberg

Sjov på isen

En skøjtetur sætter gang i benene og glød i kinderne, og er derfor den perfekte, opkvikkende oplevelse her i vintermørket. Især hvis den sluttes af med en kop varm kakao. Den 28. november åbner den populære skøjtebane på Frederiksberg Runddel, hvor du som altid kan skøjte når du vil med egne medbragte skøjter eller leje et par for en flad 50’er.

Julemarked i Brøndsalen

Brøndsalen slår den 21.-22. november dørene op for, det de selv kalder ‘Byens bedste julemarked’. I drivhuset sælges der juledekorationer, pyntegrønt og materialer, så man kan fremstille sine egne dekorationer. I Paradehuset er der salg af delikatesser fra Regional Madkultur Sjælland og Haveselskabets egen café med hjemmebag, kryddervin og kaffe. I Haveselskabets egen stand er der især fokus på havebøger, både nye og antikvariske.

Humoristiske streger

Får du lyst til at varme dig indendørs, få et godt grin og måske købe en anderledes julegave til børn og barnlige sjæle, er Storm P. Museet lige i nærheden. I museets faste udstilling kan du kigge Storm P. over skulderen i hans arbejdsværelse og dykke ned i hans liv, samtid og kunstneriske univers. I butikken kan du finde bøger, billedlotterier og fine plakater med Storm P.’s klassiske motiver.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!