Oplev årets Lakridsfestival

Lakridsfestival 2017Foto: Lakridsfestival.dk

Skal du med på en lakridsrejse, der i år går helt i sort? Så byder årets Lakridsfestival på et univers af forskellige smagsoplevelser, hvor kokke serverer favoritretter og giver tips til brugen af lakrids.

Kan du heller ikke få nok af lakrids? Billetsalget til Lakridsfestival 2017 er netop skudt i gang. Fra d. 4.-5. marts tager lakridsfestivalen dig på en rejse gennem smagen af lakrids i forskellige variationer. Her får du tips og tricks til mad med lakrids fra lakridsentusiaster, smagsprøver på de færdige retter samt inspiration og opskrifter du kan prøve på hjemmebane.

Årets sorte tema

I år er temaet “BASIC BLACK- keep it simple”, der byder på rene råvarer og hverdagsretter med lakrids. En billet til årets festival indeholder en samlet velkomst og kort introduktion til lakridsuniverset, et showkøkken, hvor entusiastiske kokke præsenterer favoritretter med lakrids, og deler ud af tips og tricks og smagsprøver på både det salte, søde og sunde køkken med lakrids og til sidst byder på salg af de udvalgte lækkerier.

Stærkt hold af partnere

Lakridsfestivalen har i år et stærkt hold af partnere, som alle tilbyder dig at udforske lakrids universet. Udstillerne er producenter af lakrids, importører og forhandlere af højkvalitets fødevarer, hvor smagen af lakrids er i centrum. Deres opgave er at tage dig på en rejse gennem et lakridsunivers, som kan være med til at skabe nye smagsvariationer til kager, chokolade, karameller og øl. Årets partnere er LAKRIDS by Johan Bülow, Weber Grill Academy København og Expoviva.

Lakridsfestivalen 2017 finder sted fra d. 4-5 marts hos Weber Grill Academy København, Dampfærgevej 10 (pakhus 12) 2100 København Ø.

Læs mere om lakridsfestivalen og billetter her.

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!