Obstacle City Run – forhindringsløb i byen

Obstacle City RunFoto: Obstacle City Run.

Nu har du chancen for at gøre løbeturen lidt sjovere – nemlig ved Københavns første store forhindringsløb Obstacle City Run, der byder på alt fra tovklatring, højder og biler til mørke, mudder og vand.

Obstacle Course Racing, der er forhindringsløb, er på verdensplan blevet en hurtigt voksende sport, og nu kommer der for første gang et stort løb i centrum af København. Det sker med Obstacle City Run den 14. maj, hvor man får mulighed for at pifte sin løbetur op med sjove og udfordrende forhindringer. Løbet foregår i hjertet af København, hvor man bl.a. skal kravle over biler, løbe over dæk, løbe op ad ramper og meget mere.

Ruten, der er på ca. 8 kilometer i Københavns centrum, går via Gammeltorv, Nytorv, Højbro Plads, Kongens Nytorv og andre centrale steder. Den helt nøjagtige rute er endnu ikke offentliggjort.

Sjov dag med team-spirit

Arrangørererne anbefaler at man løber sammen, og venter på hinanden undervejs. – Tiden er ikke vigtig! Fokusér istedet på at have en sjov dag. Det er også ok at gå hele ruten. Man er ikke tvunget til at gennemføre alle forhindringer. Løbet er desuden karakteriseret ved team-spirit. Hver forhindring giver en personlig sejr, men man hjælper gerne andre, der har svært ved en forhindring.

Slip hæmningerne i mudderhullet

Man bliver udsat for lidt af hvert undervejs, eksempelvis vand, højder, mørke, mudder og strøm, men man slipper hurtigt hæmningerne og giver sig fuldt ud, når man har været nede i det første mudderhul! Ruten byder på i alt 20 forskellige, byvenlige forhindringer bl.a. mure, dæk, biler, halmballer, reb og ramper. Løbet henvender sig til alle lige fra 5 til 80 år. Børn under 13 år skal dog følges med en voksen.

Obstacle City Run finder sted i Københavns centrum den 14. maj. Tilmeldingsfrist er den 12. maj. 

Læs mere om Obstacle City Run, sted, tilmelding og pris her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!