Oscar Night i Dagmar Teatret

Oscar Night i DagmarFoto: Academy of Motion Picture Arts and Science.

Hop i den fine gallakjole, hav takketalen klar og tag med til årets Oscar Night i Dagmar Teatret.

Når det legendariske Oscarshow løber af stablen i Hollywood har du mulighed for at være en del af den prestigefyldte filmfest midt i København. Dagmar Teatret ruller nemlig traditionen tro den røde løber ud og inviterer til en stemningsfuld og underholdende nat i filmens tegn natten mellem den 28. og 29. februar.

I år er det iøvrigt ekstra spændende at følge med, fordi to danske film er nomineret, nemlig Krigen i kategorien Bedste udenlandske film og filmen The look of Silence i kategorien Bedste dokumentarfilm.

Aftenen begynder kl. 21.45, hvor der bliver serveret et glas bobler i foyeren. Omkring kl. 22.30 starter selve arrangementet i salen. Denne aften er det ikke kun Oscar-vindere, der går hjem med en præmie. Efter velkomsten vil der være forskellige konkurrencer, hvor man bl.a. kan vinde årskort til biografen. Bagefter kan du læne dig godt tilbage i sædet og nyde filmen Carol med den oscarnominerede skuespiller Cate Blanchett på det store lærred.

Og vinderen er…

Efter filmen bliver der stillet om til TV2’s direkte transmission fra The Academy Awards. I løbet af showet vil vært Louise Wolff sammen med en række eksperter guide dig igennem hele aftenen – fra de smukke outfits på den røde løber til de mange prisvindende film og selve showet, som komiker Chris Rock er vært for. Når morgenen melder sin ankomst og aftenen er ovre, vil der blive serveret en croissant og en kop varm kaffe eller te – og så er der blot tilbage at sige tak for i aften og glæde sig til næste år.

Køb billetter til Oscar Night i Dagmar her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!