Strandliv i København

Havnebadet Islands BryggeFoto: milgrammer - http://www.flickr.com/photos/milgram/542888102/sizes/o/in/photostream/

Strande og havnebade er efterhånden blevet en naturlig del af sommerlivet i København. Her kan du læse om et par af de mest populære steder at tage sig en kølig dukkert

Amager Strandpark

En kort metrotur fra centrum ligger Københavns største strand med 4,6 km badekyst. Her kan du nyde den friske luft og havet, spille minigolf, sejle i kajak og endda besøge en indiansk svedehytte. Året rundt kan du desuden deltage i store events som Sankt Hans bål, ironman, oktoberfest og svømmestævne.

Læs mere om Amager Strandpark her

Bellevue Strandbad

Den bedste vej i bølgerne på Bellevue ved Klampenborg er fra en af de tre store badebroer. Stranden på 700 m er kunstigt anlagt med et 20-40 m bredt sandbælte og en stor græsplæne. Anlægget er tegnet af Arne Jacobsen i 1932 og havde dengang en herre- og en dameafdeling med kabiner til omklædning. Særlig karakteristisk for stranden er de blå- og hvidstribede livreddertårne.

Læs mere om Bellevue Strandbad her

Svanemøllestranden

Mellem Tuborgs hvide boligblokke og Svanemølleværket ligger Østerbros blå åndehul fra 2010. Strandens 4.000 kvadratmeter fine sand og 130 meter lange badebro leder tankerne hen på en sydeuropæisk strandpromenade. Ankommer du på københavnermanér, kan du nemt finde plads til din cykel i en af strandens 200 cykelparkeringer.

Læs mere om Svanemøllestranden her

Havnebadet Islands Brygge

Friluftsbadet midt i København, hvor både motionssvømmere og badegæster holder til i varmen. Badesæsonen løber fra 1. juni til 31. august, og du kan nyde din dukkert med udsigt til byens høje huse og tårne og livet i havnen. Der er fem bassiner i alt og et udspringstårn på én, tre og fem meter. Der er masser af plads til at slappe af på et tæppe, holde picnic og spille bold på græsplænen foran badeanlægget.

Læs mere om Havnebadet Islands Brygge her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!