Spis mere frisk fisk!

I havnen ved Havnegade 51, tæt på Nyhavn finder du fiskekutteren HM800 (Jammerbugt) der både er fiskebutik og frokostrestaurant

På den renoverede fiskekutter finder du den alsidige fiskebutik. En disk med et farverigt og stort udbud af alt fra krebsdyr, muslinger til et varierende sortiment af såvel store som små fisk. Såvel over og under dæk, kan nyde frisk og lækkert tilberedt fisk til din frokost. Naturligvis med økologisk saft eller øl fra Thy.

Fiskebutikken drives af James, som har mere end 11 års erfaring som fiskemand. James har forstand på god fisk, og han ønsker, at give sine kunder en fin fiskeoplevelse. James er efter sigende selv en dygtig kok, så spørg ham, hvis du ønsker inspiration til at tilberede din fisk.

Fiskene fanges af kystfiskerne i Thorup Strand i Jammerbugten og fragtes direkte til Fiskekutteren, hvor du efter blot 18 timer kan købe dem i København.

Bestillingsvarer
I Fiskekutteren finder du også ikke helt almindelige varer. Ønsker du en speciel vare eller en større mængde, kan du bestille den i butikken eller på telefon 31 53 28 05.

Find mere information om fiskekutteren

Historien bag Fiskekutteren ved Havnegade
En lille flok kystfiskere i fiskerlejet Thorup Strand, lidt øst for Hanstholm (der hvor Nordjylland bliver smal) kæmper for deres erhvervsfiskeri. Fiskerne har slået sig sammen i Thorupstrand Kystfiskerlaug og købt ekstra fiskekvoter. Store trawlere holdes væk, og der fiskes kun med naturskånsomt grej, hvor udsmid er minimalt.

Fiskekutteren er sidste led i kæden fra bæredygtig fanget fisk til forbruger. Undervejs er de allerfleste mellemled fjernet.

Læs mere om Thorupstrand Kystfiskerlaug

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!