Vil du danse? Tre swingende dansegulve byder op til sommerdans

SommerdansFoto: Sommerdans i Fælledparken.

Dans i de københavnske sommeraftener. Swingdance, Jitterbug, tango, ballroom, salsa eller folkedans? Alt er muligt og alle kan være med.

Længes de støvede dansesko i skabet efter vinger eller spirer der blot en dansetrang, som slås ned hver gang, du træder din partner over tæerne? Fortvivl ej. Hvad enten du er prof eller novice kan du hen over sommeren stimulere danselyst og –færdigheder på byens åbne dansegulv og prøve kræfter med netop den stilart, der er lige er dig. Her er tre forskellige bud:

Lindy Hop i Absalon Folkehus

I 30’erne og 40’ernes Harlem opstod den swingdans, der kaldes for Lindy Hop. Med høj energi, sved på overlæben og de klassiske swingklassikere over højtalerne med fx Louis Armstrong eller Count Basie, har Lindy Hop fået sin renæssance i verden og nu også i Absalon Folkehus på Vesterbro. Dansen kan læres og trædes hver tirsdag fra kl. 19.00-20.00 og det koster 50 kr. pr. gang.

Find Absalon Folkehus på Sønder Boulevard 73, 1720 København V.
Læs mere om Lindy Hop hos Absalon Folkehus her.

Sommerdans i Fælledparken

Det er svært at finde den stilart, der ikke er repræsenteret på Dansepladsen i Fælledparken. Prøv jitterbug, tango eller bollywood? Måske også ballroom, brasiliansk eller folkedans? De forskellige stilarter er fordelt på hver sin aften hen over sommeren, så du dagligt kan tilpasse humør og outfit til netop den aftens udtryk. Aftenerne er lagt an på, at alle kan være med – derfor er der danseundervisning i aftenens stilart i den første time, fra kl. 19.00-20.00. Herefter danser alle gæster frit til stilarten fra kl. 20.00-22.00.

Fælledparkens danseplads kan findes på hjørnet af Edel Sauntes Allé og Øster Allé.
Læs mere om Sommerdans i Fælledparken her.

Salsa, salsa, salsa

Går du mere målrettet efter den syndigt, sensuelle salsa, så genskabes Havana i sin hedeste og svedigste form under navnet ’Salsa Libre’, som ugentligt åbner lokaler til salsalystne gæster. På Søpavillionen er der hver torsdag en times salsaundervisning før de cubanske rytmer og dansesko sættes fri på gulvet. Det sker fra kl. 20.00-01.00 Kedelhallen emmer af svedige salsarytmer fra kl. 21.00-02.00 hver fredag med begynderintro den første halve time. Og for jer, der gerne vil trække weekenden så længe som muligt, tilbyder Kedelhallen også søndagssalsa fra kl. 19.00-23.30.

Kedelhallen ligger på adressen: Nyelandsvej 75, 2000 Frederiksberg.
Læs mere om Salsa Libre her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!