Tre julemarkeder i hjertet af København

3 julemarkeder i KøbenhavnFoto: Tivoli.

København byder på et væld af forskellige julemarkeder. Her kan man ikke bare forsyne sig med alt, hvad der traditionelt hører julen til, men også lade sig inspirere til unikke designjulegaver og gøre det i en god sags tjeneste. Her får du tre bud på julemarkeder.

Julen er lige om hjørnet – endnu engang. Mangler du at købe den helt perfekte julegave, eller at komme i den rigtige julestemning? Så er et julemarked et godt sted at besøge, og det er der heldigvis rig mulighed for. Vi giver her tre bud på julemarkeder, hvor du både kan hylde julen i velgørenhedens tegn, finde unikke designfund eller dyrke den traditionsrige jul.

FindersKeepers x Christmas på Papirøen

FindersKeepers

Foto: FindersKeepers.

Det tilbagevendende designmarked for upcoming design, FindersKeepers, inviterer denne december til julemarked på Papirøen. Her kan du gå på opdagelse i et bredt spektre af designere; blandt andre Victoria Mingot, der designer smykker i abstrakte designs, Roomers, der designer livsstilsprodukter til boligen i bl.a. marrokansk stil, og Estét, der kreerer blomsterinstallationer.

I år har julemarkedet fokus på et særligt tema; nemlig velgørenhed. I den forbindelse er der blevet igangsat en række tiltag, der skal gøre en forskel for børn og glæde dem, der har det svært. Entrébilletten, der normalt har en fast pris, bestemmer du i år selv prisen på. Halvdelen af billettens pris gives til Mødrehjælpens julehjælp.

Der vil blive afholdt bingoarrangementer begge dage i samarbejde med Rynkeby, hvor overskuddet ubeskåret vil gå til Børnecancerfonden, og yderligere vil der, i samarbejde med Julehjælpen.dk være et stort “jule-ønske-træ”, hvor der er mulighed for at tage et barns ønske af træet og opfylde det.

Julemarkedet FinderKeepers varer fra den 9.-10. december fra kl. 11-17. Samtidig kan man besøge Copenhagen Street Food inden de mange madboder på Papirøen lukker og slukker for sidste gang den 22. december.

FindersKeepers finder sted  på Trangravsvej 10-12, København K.

Læs mere om FindersKeepers her.

Julemarkedet i Designmuseets Have

Julemarked i Designmuseum Danmarks Have

Foto: Danske Kunsthåndværkere & Designere.

Er du glad for kunsthåndværk og design, kan du opleve et univers af fine glasværker, tekstiler, smykker og keramik af høj kvalitet i det store opvarmede juletelt i Designmuseum Danmarks Have. Her er der rig mulighed for at få fat i den perfekte julegave til den kunst- og designelskende, når medlemmer af foreningen Danske Kunsthåndværkere & Designere står klar i det skræddersyede telt til at sælge unikke ting, der er lavet med omhu.

Nogle af landets dygtigste designere og kunsthåndværkere vil være repræsenteret på markedet, blandt andre smykkedesigner Pernille Mouritzen, der er aktuel med smykkeudstillingen “Bring it On” i Paris og designer Margit K, der arbejder med bæredygtige tekstiler, og som udarbejder mønstre i hånden.
Designmuseets café vil stå for varm glögg og lækkerier.
Julemarkeret finder sted i perioden den 1.-10. december hver fredag kl. 12-17:30 og hver lørdag og søndag fra kl. 10-17:30.

Julemarkedet i Designmuseets Have finder sted på Bredgade 68, København K.

Læs mere om julemarkedet i Designmuseets Have her.

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli

Foto: Tivoli.

Jul i Tivoli afholdes for 23. gang i år. Her er der mulighed for at dyrke den traditionsrige jul, når Tivoli står klar med de samme lækre juleretter, den samme smukke pynt og de samme julegodter som altid.

Der er dog også gjort plads til nye traditioner, og i år præsenterer Tivoli deres største nyhed, nemlig et honningkageværksted på H.C. Andersen Slottet, hvor der er mulighed for at kunne dekorere sin egen honningkage.

Denne jul har Tivoli også fokus på sanserne, og derfor vil der, mellem jul og nytår, blive afholdt store fyrværkerishow, der hylder de klassiske basisfarver gul, grøn, blå og rød. Fra den 25. december og hver aften frem til nytår vil hver enkelt farve få dedikeret sit helt eget lysshow.

Tivolis julemarked er åbent hver dag indtil den 31. december, også juleaftensdag fra kl 11-16 og hele nytårsaften, som vil blive afsluttet med et brag.

Læs mere om jul i Tivoli her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!