3 Koncerter – Fredagsrock i Tivoli

Tivoli har taget hul på en ny sæson med Fredagsrock på plænen, hvor dygtige kunstnere fra nær og fjern spiller skøn musik hele sommersæsonen. Her er tre koncerter, du ikke vil gå glip af.

 Fredagsrock-koncerterne starter klokken 22, og med et årskort til Tivoli har du mulighed for at opleve alle sæsonens 24 koncerter. Hvis du ikke har et årskort, skal der købes billet til hver enkelt koncert.

Beth Hart

I over tyve år har den grammy-nominerede blues-rock sangerinde Beth Hart formået at røre sit publikum med sin utrolige styrke og sjæl. Den amerikanske singer/songwriter er kendt for sin store, hæse stemme og sine stemningsfyldte optrædener, hvor hun formår at bevæge publikum med sine tekster og livshistorier.

Du kan opleve Beth Hart når hun denne sommer endnu engang gæster Danmark den 2. juni. 

erykah-badu

Erykah Badu

Afrikansk-amerikanske Erykah Badu skal for første gang optræde i Tivoli med sin specielle musik, der associeres med neo soul; en genre, der er inspireret af R&B, 70’ernes soul og 80’ernes hip hop.

Den excentriske soulsangerinde hittede i 1997 med debutalbummet Baduizm, og hun har siden fulgt op med fire vellykkede albums.

Ved siden af at være en succesfuld sangskriver og sangerinde med en fantastisk vokal er Erykah Badu både DJ, skuespiller og aktivist.

Du kan se hende optræde den 14. juli.

20150320-TheSavageRose-SteffenJoergensen-3112-1200x800

The Savage Rose og Tivoli Copenhagen Phil

I fem årtier har den psykedeliske rockgruppe fra Danmark, The Savage Rose, gjort sig bemærket på både den danske og udenlandske musikscene. Nu kan du snart opleve symbolet for den danske rockhistories ungdom slå sig sammen med hele Sjællands Symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil, når de dette efterår går sammen om at give publikum en fantastisk oplevelse.

Gå ikke glip af det unikke samspil mellem de to kæmpe orkestre, når de den 15. september optræder sammen i Tivoli.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!