Oplev morgendagens stjerner på Tivolis Offspring Festival i aften

Ukendt kunsterDuoen Ukendt Kunstner optræder på Offspring Festivalen i Tivoli i aften. Foto: Tivoli.

Tivoli kickstarter pinsen ved for at sætte spotlight på 13 dugfriske danske og udenlandske musiktalenter indenfor rock, pop, soul og hip hop.

For femte år i træk overlader Tivoli sine scener til nye danske og udenlandske musiktalenter og “lyden af i morgen”. Det sker i aften fredag den 13. maj, hvor man kan opleve ikke mindre end 13 musiktalenter indenfor både rock, pop, soul og hip hop på Offspring Festivalen. Blandt artisterne er den engelske soulsanger Kwabs, den engelske rap trio WSTRN, den københavnske duo Ukendt Kunstner, art-rockgruppen Blaue Blume og duoen Phlake.

Vækstlagets vindue

Publikum vil møde de navne, som anmeldere, eksperter og publikum spår en stor fremtid. Festivalen giver det musikalske vækstlag en platform og et vindue, mens nogle navne allerede har tiltrukket sig en del opmærksomhed. Det gælder bl.a. Ukendt Kunstner, der fik hul igennem med debutalbummet Forbandede Ungdom og bl.a. har vundet P3s Talentpris og en DMA som ”Årets Danske Gruppe”.

Den engelsk/ghanesiske musiker Kwabs fik et kæmpe hit med Walk, som katapulterede ham ud i Europa med raketfart. Succesen blev fulgt op med albummet Love + War fra sidste år, hvor han også spillede på Roskilde Festival til flotte anmeldelser. Ligeledes har bandet Blaue Blume på kort tid markeret sig i Danmark og i udlandet med deres atmosfæriske dream-pop og -rock. Debutalbummet Syzygy høstede masser af anmelderroser og blev af flere medier udråbt til det bedste danske album i 2015.

Ukendt Kunster på Plænen

I år skærer Tivoli ind til benet og forvandler Offspring til en éndagsfestival, der således bliver en særlig udgave af Fredagsrock. Offspring Festivalens 13 unikke koncerter kan opleves på tre af Tivolis markante scener; Plænen, Pavillionen og Pantomimeteateret. Den første tone slår John Alcabean an kl. 16.45 på Pavillonen og herefter spilles der musik af fremtidens stjerner helt indtil kl. 00.30, hvor Ukendt Kunster afslutter dette års Offspring Festival på Plænen.

Offspring Festivalen er gratis for Havens gæster.

Læs mere om Tivolis Offspring Festival og program her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!