3 festlige nytårskoncerter

FOTO: Billetlugen.dk

Snart går vi ind i endnu et nyt år. Det skal fejres, og helst på musikalsk vis med en dejlig, traditionel nytårskoncert.

Johan Strauss gallakoncert i Tivolis Koncertsal

En rigtig klassisk gallakoncert med internationale sangere, stort kor, ballet og selvfølgelig et stort orkester. Repertoiret er ægte wiener-nostalgi med alle de store kendte Strauss melodier fra valsekongen. Koncerten fremføres af Vienna Festival Operette Orchestra. Som prikken over i’et akkompagneres den skønne musik med sang og dans i flotte kostumer, der henfører dig til 1800-tallets Wien. Det bliver to timers forrygende fejende vals, som traditionen tro slutter med Radetzky March.

Koncerten finder sted i Tivolis Koncertsal den 6. januar 2017 kl 20.00.
Læs mere og køb din billet her.

Wienervalsetoner i Koncerthuset

K&K Philharmonikerne er kendt og elsket for åndeløst smukke, intense, livlige og ofte udsolgte koncerter. Uanset hvor dette orkester spiller mødes de med stående ovationer og bravoråb. Nu kommer de til København og Koncerthuset sammen med Österreichisches K&K Ballet og præsenterer deres ” Wiener Johan Strauss Konzert Gala”. Balletten, du kender fra de verdenskendte nytårskoncerter fra Wien.
Foruden de kendte wienervalse og melodier byder koncerten også på mere sjældne musikstykker som den fortryllende vals ”Dorfschwalben aus Österreich”. For første gang fortolker K&K Philharmoniker valsen ”Loreley- Rhein Klänge”af Johan Strauss den ældre. Men der er også plads til de elskede klassikere som ”An der schönen blauen Donau” og ”Radetzkymarch”.

Koncerten finder sted i Koncerthuset den 20. februar 2017 kl 19:30.
Læs mere om koncerten og køb billetter her.

Nytårskoncert i Diamanten

For tiende år i træk åbner DiamantEnsemblet dørene for at spille det nye år ind med toner fra Wien og omegn. I år kommer den engelske sopran Elizabeth Llewllyn og synger sammen med ensemblet og Henrik Koefoed er konferencier. Koncerten vil byde på kendte toner fra operetterne Flagermusen og Den Glade Enke, en Csardas fra Budapest samt en arie eller to af Mozart. Med andre ord ikke kun de klassiske nytårskoncertvalse af Strauss. Efter koncerten serveres der et glas til publikum i Diamantens Atrium.

Koncerten foregår i Dronningesalen i Den Sorte Diamant den 6. Januar 2017 kl 19:30.

Skynd dig at bestille din billet her

Rigtigt godt nytår!

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!