Crazy Christmas Cabaret 2015 – Rør ikke Nefertiti!

Foto: musikhusetaarhus.dk

Årets Crazy Christmas Cabaret tager dig med til Ægypten i 1920’erne, hvor et hold engelske amatørarkæologer bliver lidt for nysgerrige . . .

Start året med et solidt grin i Tivolis Glassal til dette års Crazy Christmas Cabaret. Som sædvanlig kan du opleve en utrolig historie fuld af sang, satire, dans og en anakronistik tilgang til virkeligheden.

Lidt for lange fingre

Stik mod al fornuft sætter et hold overklasses- og amatørarkæologer sig for at finde og åbne den smukke dronning Nefertitis forsvundne gravkammer. Alle der har set Indiana Jones ved, at man aldrig slipper ustraffet fra den slags. Så forbered dig på gys, mord og lemlæstelse. På monstrøse mumier med gazeombundne gajoler, slanger der glider ind og ud af sandede ørkenklitter og slimede skolopendre med dirrende følehorn.

Sang, satire og dans

Det altid elskelige hold består igen i år af den hårdkogte David Bateson, den elskelige Andrew Jeffers, den gennemengelske Bennet Thorpe, purunge Katrine Falkenberg, samt ikke mindst Dame (m/k) Vivienne McKee.  Holdet i år forstærkes yderligere af smukke Rikke Hvidbjerg og Østjyllands foretrukne førsteelsker Caspar Phillipson. Forestillingen opføres på engelsk, men er let at forstå for helt almindelige danskere.

Læs mere om Crazy Christmas Cabaret og køb din billet her

Billetten giver adgang til Tivolis Julemarked, hvis du køber den mellem den 14. november og den 3. januar 2016.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!