Kommende havnevig på Islands Brygge

Havnevigen på Islands BryggeFoto: www.dac.dk

Det eftertragtede Islands Brygge vokser fortsat. Denne gang med en havnevig, hvis enestående beliggenhed betyder, at storby, natur og historie bindes sammen på ét og samme sted

Havnevigen er glæden ved både by og vand. Vær omgivet af skønne omgivelser og vær samtidig en del af byens puls. Havnevigen vil med dens enestående beliggenhed betyde, at du kan opleve storbyen i fin balance med Amager Fælleds skønne, grønne omgivelser.

Nyetableret havnevig med sandstrand

Havnevigen graves ud mellem havnebassinet og Artillerivej. Det forventes, at vigen bliver 275 meter lang, op til to meter dyb og 60 meter på det bredeste sted. På den nordlige bliver der etableret en offentligt sandstrand, som giver rig mulighed for at nyde livet ved vandet i sommervarmen.

By møder natur

De seneste års spændende nye boligbyggerier har gjort Islands Brygge til noget helt særligt. Og som et supplement til havnebadene vil den kommende havnevig få Islands Brygge til at summe endnu mere af liv og aktiviteter. Havnevigen tilbyder et nyt og eksklusivt kvarter, der skubber storbylivet ud til Amager Fælledes skønne, grønne omgivelser. Havnevigen er der hvor byen møder naturen.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!