Oplev Kulturhuset Islands Brygge

Kulturhuset på Islands Brygge i KøbenhavnFoto: kulturhusetislandsbrygge.kk.dk/

Langs Islands Brygges havnepromenade findes et samlingssted for alle der elsker kultur og hygge. Følg med i livet på Bryggen og oplev kulturhusets gode smagsoplevelser og festlige arrangementer

Islands Brygge har som enhver anden bydel sit eget særpræg og hemmelige historier, der rummer en helt speciel charme, som er værd at opleve. I Kulturhuset Islands Brygge kan du opleve det hele med udsigt til havnebadet, Langebro og alt nybyggeriet.

Enestående beliggenhed

Blot et stenkast fra Rådhuspladsen befinder det enestående kulturhus sig, med en beliggenhed langs Islands Brygges promenade.
Med en særdeles exceptionel og smuk beliggenhed ved Københavns havnefront, rejser sig et samlingssted for kultur og hygge i det på alle måder moderne, lyse og skibsindrettede kulturhus. Med de store panoramavinduer, skabes et lyst og rummeligt caféområde, med smuk udsigt over København.

Kulturelle aktiviteter – musikalitet og samvær

Følg med i livet på Bryggen, hvor kulturhuset i sommermånederne flytter huset ud på den store terrasse ved havnefronten og byder på kolde drikkevarer, gode og varierende smagsoplevelser, samt spændende kulturelle aktiviteter, alle ugens dage.
Får du ikke nok af den formidable beliggenhed midt i havneparken, optræder kulturhuset endvidere som vært for et utal af koncerter og forestillinger. Du kan opleve og nyde både lokale og internationale artister ved de stille aftentimer på Bryggens promenade. Essentielle oplevelser, der gør Islands Brygge til noget helt særligt.

Læs mere om Kulturhuset Islands Brygge på deres hjemmeside – klik her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!