Guide til 3 af byens sommerloppemarkeder

Loppermarkeder i KøbenhavnFoto: Onkel Dannys Loppemarked.

Forår betyder tid til endelig at gå på jagt på de mange udendørs loppemarkeder i København. Vi guider dig her til steder, hvor du kan forny hjemmet med genbrugsguld.

Efter nogle måneder i vinterhi, er udendørsloppemarkederne, ligesom blomsterne i det gode forårsvejr, begyndt at skyde op rundt omkring i byen. Loppesæsonen er skudt i gang! Om du leder efter antikviteter eller bare noget hyggeligt at lave i weekenden, er du sikker på ikke at gå forgæves med disse tre lopper.

Onkel Dannys Loppemarked

Onkel Dannys Loppetorv

Foto: Onkel Dannys Loppemarked.

På Onkel Dannys loppe på Vesterbro er der noget for enhver smag, om du er ude efter nips til boligen, marskandiservarer eller nyt tøj til klædeskabet.

Her kan du være med fra starten, da loppen endnu ikke har afholdt det første loppemarked i år. Det betyder, at alle de gode ting og sager endnu står og venter på at komme ud, og du kan derfor være en af de første til at gøre et godt kup!

Onkel Dannys Plads emmer af liv og god stemning – her er der er plads til alle. Og skulle kaffetørsten melde sig, står de klar på Café Mandela, som også er en del af pladsen.

Hvor: Loppemarkedet ligger lige ved Halmtorvet på Onkel Dannys Plads 1, 1713 København V. Kommer du i bil, er der parkeringsmulighed i DGI-byens parkeringshus med kun 3 minutters gang til pladsen.

Hvornår: Søndag den 7. og 28. maj fra kl. 10.00-16.00. Øvrige datoer bliver løbende offentliggjort hen over sommeren på Onkel Dannys Loppemarkeds Facebook-side.

Læs mere om Onkel Dannys Loppemarked her.

Københavns Loppetorv på Israels Plads

Københavns Loppetorv

Foto: Københavns Loppetorv.

Københavns Loppetorv er et af Danmarks ældste loppemarkeder, hvor både private og professionelle stadeholdere sælger alt hvad hjertet begærer i centrum af København. Du kan finde lige fra samleobjekter og genbrugsjuveler til kunst, design og møbler. Markedet er kendt for at have dyre varer, men du kan også sagtens gøre billigere fund.

Der er derudover rig mulighed for at slutte en vellykket loppedag af i Torvehallerne, som ligger på den anden side af vejen. Her kan man eksempelvis sætte tænderne i højbelagte smørrebrød hos Hallernes Smørrebrød eller Norcinos italienske focaccia-sandwich. Skal det helt store loppefund fejres, kan det gøres med et glas champagne hos vin- og spisebar Le Petit.

Hvor: Israel Plads 1, 1361 København K. Loppemarkedet ligger tæt på Nørreport Station og parkeringskælderen Q-Park Nørreport.
Hvornår: Hver fredag og lørdag kl. 06.00-19.00 fra den 31. marts og frem til den 4. november.

Læs mere om Københavns Loppetorv her.

Sommerloppemarked på Østerbro

Loppemarked ved Svanemøllens Station

Foto: Loppemarked ved Svanemøllens Station.

Helle Selsøe er kvinden bag et af Østerbros sommerloppemarkeder, nemlig det ved Svanemøllens Station, som hun kalder ”markedet, hvor mennesker mødes”. Loppemarkedet finder sted på den store parkeringsplads ved Svanemøllen Station, og her er du garanteret mange boder, hvor private stadeholdere sælger ud af deres skatte. Der er altså rig mulighed for at gøre nogle gode loppefund og samtidig hygge sig gevaldigt. Sommermarkedet begyndte sæsonen den 30. april. Udover at gå på skattejagt, kan nyde godt af loppens cafeteria og pølsevogn.

Hvor: Parkeringspladsen mellem Svanemøllen St. og Svanemøllehallen på Østerbrogade 240, 2100 København Ø. Bus 1A, 14 og 21 kører til Svanemøllen Station, lige såvel som S-toget. Der er også mulighed for gratis parkering.
Hvornår: Hver søndag kl. 09.00-16.00. Første loppemarked afholdes søndag den 30. april og fortsætter henover sommeren.

Læs mere om Østerbros sommerloppemarked ved Svanemøllens Station her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!