Lopperne er klar i Ravnborgsgade på søndag

Loppemarked i RavnsborggadePå søndag den 10. marts åbner sæsonens første udendørsloppemarked i Ravnsborggade.

Så er det tid til at kigge, gøre fund og slå en god handel af, når det charmerende udendørsloppemarked i Ravnsborggade-kvarteret for første gang i år åbner søndag den 10. marts.

Traditionen tro begynder den nye sæson af loppemarkeder i kvarteret omkring Ravnsborggade først på foråret og på søndag den 10. marts bydes velkommen til årets første store udendørsmarked.

Loppemarkeder i over 20 år

Ravnsborggade og en række andre små gader i kvarteret er fire gange om året centrum for de hyggelige og meget besøgte loppemarkeder, der har været et fast tilbagevendende indslag i nu over tyve år. Her står kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier hver gang klar med boder med masser af varer og godt humør. Og der er altid et væld af muligheder for at gøre unikke fund blandt et stort udvalg af eksempelvis kunsthåndværk, design, møbler og alle mulige andre retro-ting og antikke varer.

Ravnsborggade-kvarteret syder af energi

Gennem mange år har Ravnsborggade-kvarteret tæt ved søerne på Nørrebro været kendt for sine mange antikhandlere, der har sat deres markante præg på området. Disse har sammen med de hyggelige cafeer, spændende gallerier og designbutikker været med til at skabe en af byens bedste og særligt inspirerende shopping-kvarterer. Med søerne på den ene side, Skt. Hans Torv på den anden og Nørrebrogades leben lige ved siden af, syder der altid af energi og atmosfære. Og når der er loppemarked, så er der altid ekstra liv i kvarteret.

Udendørsloppemarkedet finder sted på søndag den 10. marts kl. 10.00-16.00 i gaderne Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade på Nørrebro.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!