Guide: Fem skønne sommer-loppemarkeder

Fem skønne loppemarkederFoto: Fælledparkens Loppemarked.

Tag ud under åben himmel og gør et kup på nogle af Københavns mange udendørs loppemarkeder. Vi giver dig fem fremragende bud på, hvor du kan finde alt fra tøj, møbler, ting og finurlige sager.

Udover strandture og grillmad er sommermånederne også højsæson for udendørs loppemarkeder. Genbrug er godt for både klimaet og pengepungen, så kryds fingre for solskin, og find din indre krejler frem.

Rita Blå’s Lopper den 7. og den 21. juli

Rita Blå's Lopper

Foto: Rita Blå’s Lopper.

Loppemarkedet Rita Blå’s er efterhånden et velkendt københavnerfænomen. Og det succesfulde marked foregår ikke bare ét sted, men flytter rundt til forskellige steder i byen. Derfor kan du den 7. juli spankulere ned af hyggelige Sønder Boulevard på udkig efter loppefund. Og den 21. juli er det pladsen foran Kulturhuset Indre By, der bliver spækket med tøj, møbler og finurlige sager. Her kan du også købe friskbrygget kaffe og marokkansk mad, ligesom du passende kan slå loppejagten sammen med en gåtur rundt om søerne, der ligger cirka 30 sekunders gang derfra.

Loppemarkedet søndag den 7. juli er fra kl. 12-17 på Sønder Boulevard, 1720 København V. Loppemarkedet den 21. juli er fra kl. 12-17 på Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København K.

Læs mere om Rita Blå’s Lopper og begge arrangementer her.

Loppemarked ved Folkehuset Absalon den 13. juli

På loppemarkedet foran Folkehuset Absalon kan du finde alt mellem himmel og jord. Som de selv skriver: ‘Skal garderoben fornys, lampen skiftes ud, eller mangler du en krukke til samlingen, så er det måske her, du finder hvad du mangler’. Og hvis du alligevel ikke finder det helt rigtige, kan du forkæle dig selv med kaffe og nybagte boller eller en frokost på græsset. Fortvivl heller ikke, hvis du er på ferie den 13. juli – du får nemlig chancen for at loppe foran Absalon igen både den 20. juli, den 27. juli og den 3. august.

Loppemarkedet ved Absalon finder sted lørdag den 13. juli fra kl. 10-15. Adressen er Sønder Boulevard 73, 1720 København V.

Du kan læs mere om loppemarkederne ved Absalon her.

Trendsales Market på Israels Plads den 14. juli

Du kender måske Trendsales som en hjemmeside, hvor du kan købe og sælge tøj, sko og tilbehør. Og nu kan du gøre det samme i det virkelige liv. For søndag den 14. juli vil der være 70 boder spækket med secondhand mode til Trendsales Market på Israels Plads. Med andre ord: En rigtig god mulighed for at gøre et moderigtigt sommerkup. Hvis solen bager for voldsomt, kan du søge ly ved en af de hyggelige caféer i Torvehallerne, som ligger lige ved siden af.

Trendsales Market foregår søndag den 14. juli fra kl. 10-16. Adressen er Israels Plads, 1361 København K.

Læs mere om Trendssales Market her.

Loppemarked på Islands Brygge den 4. august

Foto: Bryggens Loppemarked.

Hvis Kulturhuset Islands Brygge selv skal sige det, er deres loppemarked ét af Københavns største og hyggeligste. Og med op til 150 stande i omgivelser, som lægger op til en gåtur langs vandet, isspisning og afslapning på de grønne områder, er det svært at argumentere imod. Under alle omstændigheder skal der nok være mulighed for at pifte både garderoben og boligen op, når Bryggens loppemarked afholdes den 4. august. Kan du ikke den dag, så får du chancen igen to uger senere – nemlig den 18. august.

Loppemarked på Bryggen afholdes den 4. august fra kl. 10-16. Adressen er Islands Brygge 18, 2300 København S.

Du kan læse mere om loppemarkedet på Bryggen her.

Fælledparkens Loppemarked den 10. august

Foto: Fælledparkens Loppemarked.

Fælledparkens Loppemarked er inspireret af loppemarkeder i Paris, der ofte afholdes i grønne parker. Det var en succes sidste sommer, og nu har du chancen for at loppe på Den Franske Plads igen. Medbring familie eller venner – og skulle der være nogen heriblandt, som ikke er fan af genbrugsjagt, kan du jo parkere dem på græsset, imens du selv går på opdagelse blandt billeder, smykker, LP’er og hvad, der ellers måtte gemme sig i standene.

Fælledparkens Loppemarked finder sted den 10. august fra kl. 10-16 på Den Franske Plads, ved Trampolinlegepladsen i Fælledparken.

Læs mere om Fælledparkens Loppemarked og find vej her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!