3 forårsloppemarkeder i København

Foto: Elin Tabitha

Foråret i København byder på stemningsfulde loppemarkeder indendørs såvel som udendørs. Retro er et hit, og blandt lopperne findes brugskunst, vintagetøj, antikke møbler og meget andet med masser af patina.

Her er tre gode, gratis og hyggelige weekendloppemarkeder, hvor du kan prutte om prisen og gøre en god handel.

I Ravnsborggade

Brug en forårssøndag i et af Nørrebros mest stemningsfulde kvarterer. I Ravnsborggade og de omkringliggende gader for enden af Nørrebrogade vrimler det med loppeboder, antikvitetsforretninger, trendy tøjbutikker og specialbutikker. Bevæger du dig videre ned i Ryesgade, kan du finde unikke smykker og gadens eget Bryghus. Sankt Hans Gade og Ravnsborg Tværgade byder også på masser af folklore og shoppe-loppemuligheder.
Melder sulten sig, er der rig mulighed for at tage en kaffe- eller spisepause på en af områdets mange caféer.

Tid og sted: Søndag den 13. marts kl. 10-16 i Ravnsborggade på Nørrebro.

Læs mere om forårsloppemarked i Ravnsborggade her OG her om historien bag.

På Teaterøen

Teaterøens loppemarked er kommet for at blive. Teaterfolk og private sælger kostumer, rekvisitter, vintage, lopper, historier, oplevelser, favestrålende unødvendigheder, marmelader og falbelader. Lopperne finder du på Afmagnetiseringsstationen med stader både oppe og nede.
Nyd kaffe og cupcakes med udsigt over vandet til Trekroner og Sverige. Der vil være teaterforestilling og musik både lørdag og søndag med billetter til 40 kroner.

Tid og sted: 12. og 13. marts kl. 10-16 i William Wains Gade 18, Teaterøen, Refshaleøen

Læs mere om Teaterøens loppemarked her

På Islands Brygge

I første parket til Københavns havnefront med udsigt til Havnebadet er 150 forskellige stader stillet op. Bryggen er denne aprilsøndag et stemningsfuldt samlingssted for loppefund, kultur og hygge med vandspejlet som fantastisk kulisse. Du kan gøre et godt loppefund, gå en tur langs vandet, nyde en kop kaffe og slappe af på de grønne områder. Bryggens Spisehus i Kulturhuset Islands Brygge tilbyder cafémad til rimelige priser.

Tid og sted: Søndag den 24. april kl. 10-17 langs vandet ved Islands Brygge ud for Kulturhuset Islands Brygge nr. 18.

Find Loppemarked på Bryggen på Facebook ELLER klik her for mere info.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!