Guide: Når maden krydres med underholdning

TeaterkælderenTeaterkælderen. Foto: Henrik Stenberg.

Mad med boule, bowling eller syngende tjenere og mysterier.  Læs om 3 steder, hvor mad- og drikkeoplevelsen tilsættes et pift af underholdning.

Undertiden kan man få lyst til at spice tingene lidt op og prøve noget nyt og andet end blot at gå ud at spise på en restaurant. Her får du 3 gode bud på, hvordan mad- og drikkeoplevelsen kan krydres med underholdning uden at det af den grund koster en formue.

Boulebar i Indre By og Carlsbergbyen

Boulebar

Foto: Boulebar.

Boulebar finder du både i Nørregade og i Carlsbergbyen. Boulebar Nørregade ligger i det gamle Daells Varehus – så her er både baner og restaurant inden døre, og stedet holder derfor åbent året rundt. Hos Boulebar Carlsberg Byen foregår det udendørs. Her ligger grusbanerne under åben himmel, borde og bænke står under store markiser og køkkenet er indrettet i en stor container. Så her må du vente til foråret – for lige nu er der vinterlukket. Den mest populære middags- og pétanquekombination hedder Boule Grand. Den består af en fransk family style-middag og 90 minutters pétanque under kyndig vejledning af en af stedets guider. ”En tre timers miniferie” kalder Boulebar oplevelsen.

Læs mere om Boulebar her.

Bowling i Valby

Big Bowl i Valby

Foto: Big Bowl.

BigBowl har i mange år ligget på Gl. Jernbanevej i Valby. Med mellemrum justeres konceptet – det er lige sket her i januar, og nu tilbyder man en bred vifte af arrangementer, hvori bowling naturligvis altid indgår.

Torsdag til lørdag er der således BigBowl Buffet, hvor man kan spise så meget, man lyster. Måske skal man derfor begynde med bowlingdelen? Søndag til onsdag er der BigBowl Barbecue. Her kan man frit forsyne sig med tre slags kød fra grillen plus salatbar. I weekenden kan du nyde en helt traditionel brunch – men ud over dette er der også specialiteter som Midnightbowling, Party bowling, Ladies Night og meget mere.

Læs mere om arrangementerne hos BigBowl her.

Læs mere om andre steder i hovedstaden, hvor du kan kombinere bowling med anden form for underholdning.

Teater og middag i Teaterkælderen

Teaterkælderen

Teaterkælderen. Foto: Henrik Stenberg.

I kælderen under Det Ny Teater på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg har der i mange år været en helt særlig restaurant, Teaterkælderen. Her optræder tjenerne, der ofte er musik- eller skuespillertalenter på vej frem, med sang og anden underholdning under middagen. Repertoiret er både klassikerne og nyere sange. Også her er der masser af særlige arrangementer. Især er ’Middag med mord’ en underholdende oplevelse for alle krimifans. En gåde om en myrdet diva præsenteres. Gæsterne får nu mulighed for at deltage i opklaringen af den forfærdelige forbrydelse. Der er lagt op til en aften i Agatha Christies tegn, hvor man må følge i Miss Marple og Hercule Poirots fodspor i jagten på den store divas morder. Under middagen forelægges bevismateriale og vidneudsagn fra divaens kolleger. Men noget er galt, når man går personkredsen efter i sømmene. Alle har noget på hinanden, har hemmeligheder og noget at skjule. Bordene dyster mod hinanden i forsøget på at opklare aftenens forbrydelse. Selve spillet, der er forfattet af Adam Price, foregår mest mellem retterne i menuen, så man også kan nå at nyde maden.

Læs mere om Teaterkælderens aktiviteter her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!