Oplev Wang Shu’s arkitektur i udstillingen Arkitekturens Værksteder på Lousiana

Louisiana Museum sætter fokus på arkitektur i en helt ny serie af udstillinger, der begynder med den kinesiske arkitekt Wang Shu.

På Louisiana kan du fra den 9. februar 2017 opleve en udstilling om den kinesiske arkitekt Wang Shu’ på Louisiana. Wang Shu er bare den første udstilling i rækken af en helt ny serie af arkitektoniske udstillinger i det museet kalder Arkitekturens Værksteder. Wang Shu vandt Pritzker prisen tilbage i 2012, som er Nobel-prisen indenfor arkitektur. Han vandt prisen for hans evne til at skabe arkitektur, der åbner op for nye horisonter, men samtidig frembringer historiske minder.

Fokus på bæredygtig arkitektur

Wang Shu gør en dyd ud af, at skabe arkitektur som har fokus på spontanitet, men som også tager udgangspunkt i de materialer han nu har tilgængelig ved hånden, derudover har han øje for lokal kultur og byggetradition. Hans fokus ligger specielt på at genbruge materialer. I en tid hvor Kinas styre efterlader store tomme byggeklodser af bygninger overalt, vælger han at gøre brug af disse materialer, så de ikke bare går til spilde. Louisianas nye serie af udstillinger, har fokus på arkitekter, som vælger at fokusere på bæredygtighed og som tager et socialt ansvar overfor den globalisering der er i gang.

Udstillingen kan ses på Louisiana Museum fra den 9. februar 2017 og frem til den 30. april 2017.

Du kan læse meget mere om udstillingen på Louisiana her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!