Skræk og Rædsel med brødrene Madsen

Oplev Anders og Peter Lund Madsen i deres succesrige show Den Termiske Mannequin fra sidste november.

Den Termiske Mannequin dækker over en række shows, hvor de to Lund Madsen brødre deler ud af deres viden, charme og humør. Efter at have haft stor succes med disse shows forrige november, gentager de nu charmerunden. Kloge og kendte gæster inviteres ind til en snak om, hvor forunderlig verden er, og hvor små vi mennesker egentlig er.

Udover showet Skræk og Rædsel, afholder Lund Madsen brødrene også to andre shows under samme koncept med titlerne ‘Virkeligheden i virkeligheden’ og ‘De gode manerer’. Disse shows er dog allerede udsolgte, men du kan stadig nå at købe billet til ‘Skræk og Rædsel’ den 27. april.

Anders & Peter Lund Madsen

De to brødre Anders og Peter Lund Madsen er efterhånden nogle velkendte ansigter i det danske land. Peter er læge, hjerneforsker, forfatter og entertainer. Anders er journalist, kendt for sin medvirken i Zirkus Nemo, De Sorte Spejdere og som vært på Det Nye Talkshow. Sammen har de to optrådt med flere shows på Bellevue Teatret.

Praktisk info

Forestillingen finder sted på Bremen Teater den 27. april. Dørene åbnes klokken 19.00 og selve forestillingen starter klokken 20.00. Billetterne koster 265 kroner.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!