Der er nedtælling til Art Week Copenhagen

Art Week CopenhagenFoto: Lara Osorio.

Med Art Week Copenhagen indtager kunsten byen i fire dage fra den 23.-26. maj. Der venter et væld af kunstoplevelser både til lands, til vands, i bussen og på ikke ikke mindre end 66 udstillingssteder.

Der er nedtælling til kunstugen, Art Week Copenhagen, der finder sted i den 23.-26. maj på 66 af byens udstillingssteder og venues. En lang række kunstnere udstiller således på både museer, i kunsthaller, i projektrum og på gallerier. Der er tale om et tætpakket program med godt 100 særevents. Der vil bl.a. være talks, seminarer, guidede kunstture, sejlture, ferniseringer og fest.

Kunst-cruise på kanalerne

Samtaleinstallation på Islands Brygge - Art Week Copenhagen

Samtaleinstallation på Islands Brygge. Foto: Rune Fjord Studio.

Art Week skydes i gang med en stor åbningsfest på Copenhagen Contemporary den 23. maj, hvor alle er velkomne til en aften fyldt med kunst, performance, svampebar, dj’s, drinks, mad og taler. Herefter venter fire intense dage i kunstens tegn. Man kan f.eks. komme på ’performativ kunst-cruise’ på Københavns kanaler anført af kunstner Mette Kit Jensen og ledsaget af sømandsmelodier af harmonikspiller Kai-Aage Andersen. Kunsten vil ligeledes rykke ind i busrute 9A, når kunstner Nanna Lysholt Hansen kropsliggør rejsens mytologi. Man kan blive klogere på dansk design og moderne kunst ved en række talks hos Bruun-Rasmussen, der åbner sine historiske lokaler i Bredgade i forbindelse med kunstugen. Børn fra Skolen på Islands Brygge dækker op til en samtale om det nye og det gamle Bryggen i samarbejde med kunstneren Rune Fjord. Det er blot få eksempler på kunstoplevelser, som det mangfoldige program byder på.

Om Art Week

Art Week blev etableret i 2013 og er en begivenhed, der samler og formidler på tværs af hele den danske kunstscene. Formålet er at stadfæste København som en metropol for samtidskunst af høj kvalitet med plads til både de brede og de smalle kunstneriske aktiviteter og gøre den samlede scene tilgængelig på en interessant måde for et bredt publikum. Samtidig er ønsket er at give publikum, kuratorer, kunstfaglige og kunstnere inblik i hvad der sker på scenen lige nu.

Art Week Copenhagen finder sted i dagene den 23.-26. maj.

Læs mere om Art Week Copenhagen og gå ombord i programmet her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!